B-Live terug in Tilburg met Dr. Lektroluv

16/10/2007 12:03



Kumpany



Zaterdag 27 oktober vindt in 013 Tilburg de vijfde editie plaats van BACARDI B-LIVE. Een nacht die alle zintuigen doet prikkelen door onverwachte samenwerkingen. De mysterieuze dr. Lektroluv selecteerde speciaal voor B-Live zijn favoriete DJ's, live acts, VJ's en performances.Bereid je voor op een omgetoverde 013, met live acts en krachtstroommuziek die mode, visuals en publiek zal laten samensmelten.

De Belgische dokter dankt zijn populariteit niet alleen aan zijn mysterieuze verschijning.Dr. Elektroluv heeft een solide live-reputatie opgebouwd, niet in de laatste plaats door z'n gig op Mysteryland's Mainstage. Met aanstekelijke sets vol bekende en onbekende krakers van nu afgewisseld met scherp gekozen classics, gaat hij live on-stage de samenwerking aan met de Belgische designer Nicolas di Felice.De jongens van The Subs lopen co-schappen bij de dokter. Hun debuut -een jaar geleden tijdens 10 days off - zorgde meteen voor optredens op Lowlands en Pukkelpop en gaan nu op het B-live podium keihard kortsluiting maken.

Anthony Rother deelt dezelfde liefde voor electro als de dokter. De eigenzinnige en excentrieke Duitser brengt smerige, maar aanstekelijke beats naar Tilburg en was rond de eeuwwisseling één van de verantwoordelijken voor de revival van de electro.

Kill all Hipsters staan met twee perfomances op één avond in de grote zaal , Déjanu Soundsystem, Thomas Laurén en Mark August laten in de kleine zaal zien wat ze in huis hebben.Verantwoordelijk voor het visuele geweld zijn de VJ's Urbi et Orbi en Stoudt, en natuurlijk Belgisch nextgen modetalent Nicolas di Felice. Met al deze uiteenlopende disciplines verenigd in de zalen van 013 kan het haast niet anders: de stoppen in Tilburg gaan door!

Wordt het je allemaal te heet onder de voeten dan is er de B-Live moodbar. Creëer samen met de moodbarshakers je eigen cocktail of vind jezelf terug op de The People's Wall van kunstenaar Eelco van de Berg.

B-LIVE NEDERLAND
Drie keer per jaar staat BACARDI B-LIVE garant voor verrassende cross overs en uitdagende samenwerkingen tussen artiesten uit verschillende genres. Don Diablo die in Amsterdam het podium deelt met rocker Spike, mode-ontwerper Bas Kosters die in Tilburg een show verzorgt met dj Joost van Bellen: alles kan, zolang het maar gaat om vernieuwende optredens, die passen binnen de geest van BACARDI B-LIVE. BACARDI B-LIVE is een internationaal concept dat in meer dan 20 landen wordt uitgerold.Op het online radiostation BACARDI B-LIVE Radio zijn 24 uur per dag exclusieve dj sets,remixes en livesets van de verschillende evenementen te beluisteren.Hiernaast is het mogelijk om B-LIVE Radio te beluisteren via de mobiele telefoon.

B-Live. Many artists collaborate. And you're in the middle of it.

Tickets voor BACARDI B-LIVE kosten 15 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij de Ticketbox van 013,Sounds in Tilburg en via het netwerk van Ticketservice

BACARDI B-LIVE
27 oktober in 013 in Tilburg
Tijd: 22:00 uur tot 04:00 uur

Timetable grote zaal:
23:00-23:30 Kill all Hipsters
23:30-00:15 The Subs
00:15-01:00 Kill all Hipsters

01:00-02:00 Anthony Rother

02:00-04:00 Dr. Lektroluv (show)

Show:
Music: Dr Lektroluv
Art: VJ Stoudt
Fashion: Nicolas Di Felice (aanstormend Belgisch talent)
VJ's: Urbi et Orbi

Time Table 2e stage:
23:00-00:00 Dejanu
00:00-01:00 Mark august

01:00-02:00 Dejanu

02:00-03:00 Thomas Lauren

03:00-04:00 Dejanu
Kleine zaal :
(Beyond Expression by Versch)
DEJANU SOUNDSYSTEM
Thomas Laurén
Mark August





http://www.bacardiblive.nl