RTL Group

Nieuwe bestemmingen in nieuwe reeks 'Campinglife' bij RTL 4

Terwijl in Nederland de herfst is begonnen, brengen Sander Janson en Marit van Bohemen de kijker vanaf zaterdag 27 oktober weer in zomerse sferen wanneer zij de leukste vakantieplaatsen van Europa bezoeken in het nieuwe seizoen van Campinglife. Ook dit seizoen trekt Campinglife weer dwars door Europa om de mooiste campings en de leukste activiteiten te laten zien. Zo worden dit keer onder meer Kroatië, Slovenië, Frankrijk, Denemarken,Tsjechië, Spanje en Oostenrijk bezocht. Ook in eigen land worden de leukste campings bezocht zodat men alvast ideëen kan opdoen voor het nieuwe vakantieseizoen.

Veel mensen hebben bij kamperen nog een ouderwets beeld van weinig comfort en beperkte sanitaire voorzieningen. Maar de tijden zijn veranderd en Marit en Sander laten zien dat kamperen tegenwoordig heel comfortabel kan zijn. De eerste bestemming is Italië. Aan de Italiaanse Adriatische Rivièra, vlakbij Venetië, gaan Marit en Sander genieten van zon, zee en cultuur. Zoals gebruikelijk bezoekt het duo elke aflevering een camping waar zij kennis maken met een familie en met hen een dagje optrekken en de omgeving verkennen. Marit gaat in de eerste aflevering naar het pittoreske Caorle en leert daar de lekkerste pizzas bakken. Sander voelt ondertussen de adrenaline door zn lichaam stromen tijdens het bungeejumpen in het waterpark Aqualandia. Natuurlijk worden elke week wederom een paar kampeermiddelen besproken en zijn er een aantal kampeertips voor zowel de beginnende als de ervaren kampeerder.

Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 27 oktober, tussen 18.55 uur en 19.30 uur bij RTL 4 en zondag 28 oktober, tussen 09.35 uur en 10.10 uur bij RTL 4.

Website:Campinglife

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, Communicatie RTL Nederland via tel: 035-711 3942 of kim.van.adelberg@rtl.nl