Gemeente Halderberge


27 oktober laatste dag Milieustraat West-Vaardeke (18 oktober 2007)

Tijdelijke milieustraat Standaardbuitensedijk open vanaf zaterdag 3 november aanstaande.

Voor de realisatie van bouwplannen in het havengebied van Oudenbosch is het nodig dat de milieustraat aan het West-Vaardeke sluit.

Er komt een nieuwe, grote milieustraat voor de gemeenten Halderberge en Roosendaal op bedrijventerrein Borchwerf 2, maar deze is waarschijnlijk pas het tweede kwartaal van 2008 klaar.

Voor de tussenliggende periode wordt een tijdelijke milieustraat ingericht aan de Standaardbuitensedijk 1a te Oudenbosch. Openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 16.30 uur. U kunt hier vanaf zaterdag 3 november aanstaande terecht. Wat betekent dit voor de komende periode voor u?


* In de week van 29 oktober tot 3 november kunt u uw afval niet in Oudenbosch kwijt. De sluiting is nodig om de milieustraat naar het tijdelijke adres aan de Standaardbuitensedijk te kunnen verplaatsen.


* Alternatieve milieustraten zijn de milieustraat in Roosendaal (Konijnenburgweg 58) en Bergen op Zoom (Belder 14). Ook hier kunt u met uw Saverpas terecht. Openingstijden zijn gelijk aan de milieustraat in Oudenbosch.


* Aangezien de milieustraat in Roosendaal soms langere wachttijden heeft raden wij u aan de milieustraat in Bergen op Zoom te bezoeken. Hier zijn geen wachttijden. De nieuwe milieustraat voor Halderberge krijgt dezelfde opzet als die in Bergen op Zoom.


* Groenafval kunt u vanaf 3 november tijdelijk op zaterdagen aanleveren bij de gemeentewerf aan de Vaartweg 32b in Oudenbosch. Let op! Alleen op zaterdagen. Dus niet op werkdagen!

We kunnen ons voorstellen dat de tijdelijke oplossing ongemakken veroorzaakt. Hiervoor onze excuses.
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 18/10/2007