Ingezonden persbericht


Candy Dulfer in de Soulshow bij Radio Veronica

Morgenavond is saxofonist Candy Dulfer te gast in de Soulshow bij Radio Veronica. In het programma van Radio Veronica-DJ Ferry Maat laat zij haar favoriete nummers uit de soulmuziek horen.

Zaterdagavond 27 oktober staat de Soulshow geheel in het teken van saxofonist Candy Dulfer. In deze Soulshow praat Candy, die de Soulshow van jongs af aan kent, met Radio Veronica-DJ Ferry Maat over haar favoriete Soulshow -nummers, artiesten en bands. Natuurlijk zal ze ook af en toe meespelen met haar favoriete nummers!

Candy Dulfer
Saxofoniste Candy Dulfer, bekend van de hit Lily Was Here die zij samen met Dave Stewart (Eurythmics) opnam, is een graag geziene gast op de internationale podia. Over de hele wereld heeft zij opgetreden met artiesten als Prince, Dave Stewart (Eurythmics), Van Morrison, George Duke en Aretha Franklin. Candy brengt sinds 1990 haar eigen albums uit en is bandleider van Funky Stuff . In juni 2007 verscheen haar laatste album genaamd Candy Store .

Soulshow
Soulshow - iedere zaterdag tussen 19.00 en 21.00 uur bij Radio Veronica.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80 s & 90 s hits en dj s als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, kabel, internet, Astra-satelliet en Digitenne te ontvangen.

Naarden, 26 oktober 2007