Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPIEL MIR EINER KOMT MET "SUPER OKTOBERFEST"
'De Feestfabriek' (Zwarte Cross) en 'Spiel mir einer!' bundelen krachten.

Op zaterdag 27 oktober 2007 gaat het gebeuren in Laren-Gld. In een gigantische tent op het evenemententerrein Verwoldseweg vindt voor het eerst het 'SUPER Spiel mir einer Oktoberfest!' plaats. Een Oktoberfeest zoals Nederland nog nooit meegemaakt heeft! Traditioneel en vol stimmung; naar het goede voorbeeld van de wereldberoemde feesten in München. Radio en televisiepresentator Wijbrand van der Sande stelt u voor aan de beste toppers uit Duitsland en Oostenrijk. Ze worden vanuit de Alpenlanden ingevlogen om het publiek boven op de tafels spelen!

Duitstalige volksmusik nieuwe hype in Nederland
'De Feestfabriek' en 'Spiel mir einer!' zijn een exclusief samenwerkingsverband aangegaan en hebben daarmee hun krachten gebundeld. Waarom? Omdat de Duitstalige volksmuziek op dit moment ongelofelijk sterk in opkomst is in Nederland. 'Spiel mir einer!' was al langere tijd op zoek naar een professionele en sterke partner en heeft deze nu gevonden. 'Spiel mir einer! BV' is op het gebied van Volksmusik en Schlagerfeesten de grootste organisator van Nederland. Het televisieprogramma 'Spiel mir einer!' en het radioprogramma 'A Musi muass sein' worden door 'Spiel mir einer!' vervaardigd en zijn ongekend populair. Het jaarlijkse gala 'Spiel mir einer LIVE!' trekt duizenden bezoekers naar de Rijnhal. 'De Feestfabriek - Alles Komt Goed BV' is één van de grootste Nederlandse bedrijven op het gebied van de zgn. 'Mega-events'. Hun expertise betreffende tickets, veiligheid, vergunningen, horeca, productie, boekingen, geluid en licht is enorm. Het evenement 'De Zwarte Cross', wat door de Feestfabriek ieder jaar georganiseerd wordt, trok dit jaar in 3 dagen tijd méér dan 90.000 bezoekers. Het unieke concept van de 'Spiel mir einer!' evenementen vindt nu voor het eerst plaats in een gigantische tent én voor het eerst met een exclusieve partner.

Winnaars 'Grand Prix der Volksmusik' en de presentator van de 'Musikantenstadl' Het artiestenprogramma liegt er niet om. De crème de la crème op dit gebied is gecontracteerd. Op 25 augustus j.l. werd de finale van de 'Grand Prix der Volksmusik' gehouden. Een Eurovisie-uitzending die in bijna geheel Europa op televisie te zien is geweest. De 'Grand Prix der Volksmusik' is de hoogst haalbare onderscheiding in de Volksmusik en Schlager. Het duo 'Sigrid & Marina' wonnen het begeerde bergkristal en zullen op 27 oktober a.s. in de tent laten horen en zien waarom juist zij gewonnen hebben! Andy Borg, de presentator van het grootste televisieprogramma op het gebied van Duitstalige muziek; De Musikantenstadl (ruim 8 miljoen kijkers) komt een prachtig optreden geven!

De artiesten en groepen:
Andy Borg - De presentator van de "Musikantenstadl" Sigrid & Marina - Winnaars van de Grand Prix der Volksmusik 2007! Die Klostergold Express - Ieder jaar óók op de Münchener Oktoberfeste. Stoaberg Echo - Stimmung Total uit het Bayerische Wald en winnaars Alpen Grand Prix Süd Tirol 2005. Werner Redlich - Beroemd vanwege zijn vele "meezing-schlagers" Die Schmalzler - Urig, Echt en mét Alpenhoorn!
Bayerischer Hias - Blijft aan de gang!

Voor jong en oud
Op de Festwiese voor de tent vindt u allerlei vermaak; Uit Beieren komen de 'Böllerschützen' het Oktoberfest, zoals de traditie in München is, letterlijk "open" schieten met hun Böllerkanone! Beierse koeien, Schiettent, etc. In de tent is het gezellig en warm, het eerste biervat wordt officieel aangeslagen en de authentieke lekkernijen uit Beieren zoals 'Schweinshaxn', 'Eisbein' en 'Krustenbraten' zullen de sfeer helemaal 'München' maken! Lange biertafels, de bekende pullen bier, bediening in klederdrachten, fanshops, Oostenrijkse hapjes, het bekende, schitterende 'Spiel mir einer decor' op het podium en méér! Als u na al deze super artiesten nóg niet genoeg gehad hebt dan gaan we gewoon 'Voll Gas' verder met de 'SUPER Hüttenparty!'. Tekenend voor deze Oktoberfeste is juist de verbroederende sfeer die er heerst. Inhaken en meedeinen; Het is één groot feest!

Lage entreeprijzen
De entreeprijzen zijn laag gehouden omdat iedereen in de gelegenheid moet zijn om het 'SUPER Spiel mir einer Oktoberfest!' te bezoeken. Andere reden is het feit dat de tent daags na het Oktoberfest gebruikt wordt voor het afscheidsconcert van Jovink & the Voederbietels. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf E7,50.
Er zijn staanplaatsen, zitplaatsen aan lange biertafels en VIP-Arrangementen verkrijgbaar. Voor info en tickets check: www.spiel.nl of bel: 0575-468080

Böllerschützen geven officieel startschot
Op woensdag 29 augustus 2007 wordt om 13:00 uur in Laren-GLD letterlijk het startschot gegeven voor de aanloop naar het Oktoberfest en het begin van de kaartverkoop. Uit Beieren komt Herr Manfred Benner. Hij is één van de Böllerschützen die ook op 27 oktober a.s. het feest zal openen. Nu komt hij speciaal afgereisd om met zijn Böllerkanon 'Dicke Bertha' en presentator Wijbrand van der Sande met een SUPER-klap op de - nog lege - Festwiese het feest traditioneel te starten! Zoals het hoort!

Juiste partners
Het 'SUPER Spiel mir einer Oktoberfest!' is een geweldig evenement waar zowel jong als oud prima samen gaan! 'De Feestfabriek' en 'Spiel mir einer!' zijn beiden verguld met het vinden van de juiste partner en maken er een evenement van wat je werkelijk niet MAG missen! Het is een Oktoberfest zoals een Oktoberfest écht hoort te zijn!



Ingezonden persbericht