Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 9 oktober 2007.

Doodstraf voor kinderverkrachters en moordende pedofielen! Demonstratie zaterdag 27 oktober 2007 in Arnhem

U wilt toch ook het beste voor uw kind?

De straffen voor kinderverkrachters en moordende pedofielen zijn wat ons betreft veel te laag in Nederland en de rechters moeten de mogelijkheid krijgen om de doodstraf op te leggen aan moorden pedofielen en kinderverkrachters! Daarom moet de doodstraf terugkeren in de Nederlandse strafwetgeving!

Ons medeleven gaat uitsluitend uit naar de slachtoffertjes en niet naar de misselijk makende daders die zo snel als mogelijk uit onze volksgemeenschap verwijderd dienen te worden middels de doodstraf in plaats van jarenlange opsluiting op kosten van de belastingbetaler!

We willen ook dat politie en justitie meer nazorg gaat geven aan slachtoffers van pedofielen en kinderverkrachters. De nazorg laat nog veel te wensen over. Na het doen van een aangifte blijft het doodstil van de zijde van politie en justitie. Hier moet verbetering in komen!

Aan alle critici zou ik haast zeggen ga eens praten met een slachtoffertjes van deze daders. Dan zult u pas beseffen wat voor grote impact dit heeft gehad op een kind! Wij moet onze kinderen in bescherming nemen tegen dit soort kwaadwillende!

In het strooibiljet: U wilt toch ook het beste voor uw kind? kunt u meer lezen over onze standpunten en over ons doel van deze demonstratie.

---

Aanvang demonstratie 13.00 uur tot 17.30 uur

De route zal zijn:

Burgemeestersplein,
Lawick van Pabstraat,
Izaak Evertslaan,
Bakenbergseweg,
van Ruisdaelstraat,
Zijpendaalseweg,
Lawick van Pabstraat
Burgemeestersplein

Startpunt en tevens het eindpunt is Burgemeestersplein.

Plattegrond

Lijst van verboden symbolen en tekens en regels:

Hakenkruis, SS runen, cijferlettercombinatie 18, 88, Blood & Honour (BH)
C18, wolfsangel, triskel of Zuid-Afrikaanse AWB partij insigne. Het vermommen d.m.v. sjaals en/of capuchons is verboden. Ook allerlei andere zaken met betrekking tot gezichtsbedekking. Zorg ervoor dat IEDEREEN een id-kaart bij zich heeft. Daar kan naar gevraagd worden.

Met vriendelijke groet,

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539
E-mail: voorzitter@nvu.info
www.nvu.info

NVU - Nederlandse Volks-Unie ® ©