Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 25 oktober 2007

Primeur: DroomBaanDag® nu in 7 regio's! Van Baan naar DroomBaan in 1 dag:

Slechts 12% van de werknemers gebruikt dagelijks zijn talenten, blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse Gallup.
Zonde en onnodig, vindt DroomBaan-goeroe Huub van Zwieten, van Talentenbureau TalentFirst. Bovendien gevaarlijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid! Daarom toert hij met zijn DroomBaanDag® door het land. Hij schudt 200 deelnemers tegelijk wakker en laat ze hun droombaan in 1 dag creëren. Dat blijkt verrassend eenvoudig!

"De meeste dromen zijn bedrog, behalve die waar je werk van maakt." - Huub van Zwieten.

Geen sprookjes
Het is voor iedereen mogelijk om in 1 dag zijn of haar droombaan te creëren. Tijdens de interactieve DroomBaanDag® in zeven verschillende steden krijg je hiervoor de juiste tools in handen. De deelnemers bewijzen zichzelf dat een droombaan geen sprookje hoeft te zijn. Door te weten wat je wilt en wat je nu al in huis hebt om dat te realiseren. Huub van Zwieten is daarvan zelf een goed voorbeeld. De ex areamanager van Randstad Rome, volgde zijn passie en realiseerde zijn droom door in 2001 het succesvolle talentenbureau TalentFirst op te richten.

365 Vakantiedagen
Van Zwieten schreef bestsellers als `365 vakantiedagen', `Het Merk IK' en `Een onweerstaanbaar CV'. Zijn vele seminars voor het bedrijfsleven, tonen dat zijn boodschap `Live your talents' perfect in deze tijd past. Klanten als de Belastingdienst, ABN AMRO, Cap Gemini en Telfort erkennen het belang om werknemers hun talenten te laten onderzoeken en te benutten.

"Iedereen doet nu waar hij of zij goed in is. En dat komt de medewerkers én Telfort ten goede."
- Marque Drayer, HR directeur bij Telfort

De DroomBaanDag® komt in Amsterdam (27-10), Breda (15-11), Den Haag (23-11), Rotterdam (24- 11), Eindhoven (7-12), Arnhem (13-12) en Utrecht (15-12).

TalentFirst.nl
TalentFirst is een broedplaats voor mensen die kiezen voor maximaal rendement uit hun talent en leven vanuit hun passie. Het bureau biedt een breed en toegankelijk pakket van seminars, coaching, training, workshops, publicaties en gadgets: inspirerend, motiverend en praktisch.

Inschrijven voor de DroomBaanDag® doe je zo:
www.droombaandag.com

Laat je droom werkelijkheid worden op de DroomBaanDag®

Voor de redactie:
Voor meer informatie
of wilt u een DroomBaanDag® meemaken?
Neem contact op met Carolien Ruijs
op 06-24628710 of ca@talentfirst.nl.
Of kijk op: www.droombaandag.com


---- --