TROS

Hilversum, 26-10-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 27 oktober
Z@PP - 08.45 uur en 17.15 uur

TOP-WIELRENSTER MIRJAM MELCHERS IN Z@PPSPORT!

Ron Boszhard is vandaag op bezoek bij basketbalvereniging Das uit Delft. Verder in het enige echte sportmagazine voor de jeugd:

EEN-(T)WEETJE
Dit keer stelt Ron de vragen waar het om draait aan wielrenster Mirjam Melchers. Ze won twee keer de Ronde van Vlaanderen en heeft diverse Nederlandse titels op haar naam staan. Even zag het ernaar uit dat ze misschien niet meer kon fietsen, maar ze vecht zich terug naar de top! Maar hoe slaat ze zich door dit interview heen?

REPO
Een blik achter de schermen bij de Internationale Rolschaats Manifestatie. Daar treden de beste rolschaatsers uit Denemarken, België, Italië, Duitsland en Nederland op. De 12-jarige Deane van EWK De Molenstad uit Winschoten showt ook haar kunsten voor de internationale jury én voor Z@ppsport.

ZEILKAMP FRIESLAND
Een reallife soap waarin 8 helden op kamp gaan in Friesland. Vandaag maken de kids een tocht naar Koudum. De meiden zijn in het geheim druk met een verrassing voor de jongens. Nou ja, verrassing....

MOVE
Deze week een voetbal-move van Brahim: de opwipper

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 28 oktober
Z@PP - 08.45 uur

AJAXIED KLAAS-JAN HUNTELAAR HELPT JONG TALENT
IN Z@PPSPORT!

HELLUP!
De 11-jarige Youp is spits bij zijn voetbalclub in Wassenaar. Hij heeft moeite met de volley, oftewel de bal in één keer uit de lucht op het doel schieten. Ron regelt voor hem dat hij les krijgt van een beroemde spits: Ajaxied Klaas-Jan Huntelaar!

BATTLE: KARTEN
Vaders vinden vaak dat zij beter rijden dan vrouwen. Dat zullen we nog weleens zien! Twee ploegen van drie snelle jongens en drie flitsende meiden leren karten. Daarna vindt er onder aanvoering van Ron Boszhard en Angela Esajas een battle plaats. Welk team komt als eerste aan?

GCA
De 35e Grote Clubactie is begonnen! 450.000 kinderen willen zoveel mogelijk loten verkopen. Logisch, want een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de clubkas. Ambassadrice en top-schaatster Ireen Wüst geeft een aantal handige tips voor alle lotenverkopers.

Z@PPSPORT is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@pp. Op zaterdag om 17.15 een uitzending vol hoogtepunten!
TROS