Ingezonden persbericht


TMF Radio live vanaf de TMF Awards

Morgenmiddag tussen 12.00 en 19.00 uur zendt TMF Radio live uit vanaf de TMF Awards. Voor deze speciale dag wordt er op het altijd hitsstation een backstage verslag gemaakt van de belangrijkste Awardshow van het jaar.

Zaterdag 27 oktober zijn de jaarlijkse TMF Awards. TMF Radio is er bij om de hele dag, vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam, live verslag te doen van de voorbereidingen op de Awardshow. Er zijn interviews met nationale en internationale artiesten als VanVelzen en Within Temptation. Natuurlijk zijn de de TMF-VJ's Valerio, Miljuschka, Nikkie, Damien en Saar ook te horen. TMF Radio neemt je de hele dag backstage mee bij de TMF Awards en de nonstop hitmachine is voor één keer dan ook gepresenteerd.

TMF Awards
Op 27 oktober staan de TMF Awards helemaal in het teken van de Stairway to Heaven. De line-up van de TMF Awards 2007 bestaat uit artiesten als Daughtry en de Sugababes. Naarden/ Amsterdam, 26 oktober 2007

TMF Radio

TMF Radio is hot, nieuw, jong, anders brengt altijd hits. Het radiostation is in heel Nederland via de kabel en internet te ontvangen. Op TMFradio.nl zijn de juiste kabelfrequenties te vinden.

TMF Radio Persdienst | Naarderpoort 1 | 1411 MA NAARDEN | T. 035 6991010 | F. 035 6991005