Gemeente Bolsward


zaterdag 27 oktober 2007

Ondernemer voor Theehuis Julianapark gezocht

Zoals u wellicht heeft opgemerkt zijn we de afgelopen maanden hard bezig geweest om van het Julianapark weer een park te maken waar we als Bolswarders trots op mogen zijn.

Zo zijn speeltoestellen voor de kinderen geplaatst, de bruggen en banken vernieuwd, planten en struiken aangelegd en kunt u volgend jaar genieten van een prachtige rozentuin. U kunt er weer mooie wandelingen maken en kinderen kunnen er weer lekker spelen, tussen de bloemen, planten en bomen. Het park straalt weer historie en sfeer uit waar met name de Bolswarders zich hopelijk thuis voelen.

Een Theehuis in het Julianapark maakt het park extra aantrekkelijk. Een plek in het park waar bewoners van Bolsward zich welkom voelen. Waar bezoekers na een wandeling door het park even kunnen bijkomen onder het genot van een bakje koffie.

Op dit moment onderzoeken we of het mogelijk is een Theehuis te runnen in het park. Daarvoor zoeken we een Bolswarder ondernemer die het Theehuis zou willen exploiteren. Lijkt dit u iets en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij hebben de voorwaarden voor het Theehuis in een Plan van Eisen beschreven.

Dit plan kunt u vinden op onze website www.bolsward.nl onder het kopje Lopende Projecten.

Belangstelling? Hebt u belangstelling om het Theehuis te exploiteren? Dan kunt u dat vóór 10 november a.s. schriftelijke of mondeling aangeven richting onze medewerker de heer P. H. Dijkstra (projectleider Julianapark), telefoonnummer 57 87 19, e-mailadres p.dijkstra@bolsward.nl.

Kijk voor de meest actuele nieuwsbrief over de herinrichting van het Julianapark op de website onder het lopende projecten --> herinrichting Julianapark