Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DE TIJDEN VERANDEREN....

Maar onze service niet!!De VVV Enkhuizen e.o. verandert voor de komende wintermaanden haar tijden. Dat is dan ook het enige wat veranderd. U kunt gewoon bij ons terecht voor uw NS kaartje of het verlengen van uw abonnement. Voor een origineel cadeau van de goedheiligman of voor onder de kerstboom kunt u bij ons terecht. Naast diverse Enkhuizer-produkten, en souvenirs hebben wij een breed assortiment aan ANWB gidsen, fiets- en wandelkaarten. De cadeaubonnen als VVV Irischeques, Nationale Bioscoopbonnen, Dinercheques en Theater- & Concertbonnen zijn natuurlijk het hele jaar door bij ons te koop.

De VVV Enkhuizen e.o. streeft er naar zoveel mogelijk gasten te verwelkomen in onze mooie stad. De Winterevenementenfolder ligt dan ook al bij ons klaar en is geheel gratis verkrijgbaar. Ook de komende maanden staat de stad bol van activiteiten en gezelligheid!

Eén belangrijke datum zullen we u alvast vertellen; op vrijdag 2 november 2007 wordt de geheel vernieuwde stadswandeling door de historische binnenstad gepresenteerd. Dankzij een samenwerking met de Stichting Woondiensten Enkhuizen is de stadswandeling uitgebreid en gepimpt! Het prachtige resultaat is vanaf deze vrijdag voor E 2,00 te koop bij de VVV Enkhuizen e.o..

Onze openingstijden tot en met het paasweekeinde zijn:

Dinsdag tot en met vrijdag 09.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur Zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur
Zondag en maandag gesloten

V = veelzijdig
V = verrassend
V = voor iedereen

EINDE PERSBERICHT