Halloween in Poortugaal-Dorp


POORTUGAAL, 20071022 -- Dit jaar zal 27 oktober aanstaande voor de 5e keer de oude dorpskern van Poortugaal, gemeente Albrandswaard, worden omgetoverd in een griezelig gezellige speurtocht langs Heksen, Trollen en griezels.. Het evenement dat begonnen is in 2003 als aankleding van de koopavond rond All Hallows Eve van de plaatselijke winkeliersvereniging is uitgegroeid tot een happening waar jaarlijks zo'n 4 tot 5 duizend deelnemers op af komen. De organisatie is nu in handen van Halloweenvereniging Poortugaal die zich tomeloos inzet om rekwisieten, kleding, make-up en natuurlijk de vele, vele vrijwilligers in te zetten om deze happening gestalte te geven.

De aantrekkingskracht van de oude panden, oude lantaarnpalen, smalle straatjes en binnenplaatsjes wordt versterkt door de honderden verlichte pompoenen, Spooky richtingaanwijzers, het gedimde licht en de geluiden van Halloween op de achtergrond. Kortom een griezelsfeer met een randje humor.

Een honderdtal vrijwilligers, een professioneel schminkteam en een uitgebreide collectie kleding maken deze avond onvergetelijk voor alle deelnemers.

De Sanserson Sisters, de Adams Family, De Trollenkoningin en haar gevolg, een heel nest met lelijke heksen, Merlijn de Tovenaar, De gedekte tafel, Zombiemuzikanten, Victoriaans geklede figuren en Walking Statues,enzovoorts zijn allemaal weer van de partij.

De deelnemende kinderen kunnen gratis bij het startpunt een stempelkaart ophalen die na afloop van de route recht geeft op een presentje (op=op).

Dit alles vind plaats zaterdag 27 oktober 2007 van 18:30 uur tot ca 21:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.halloweenfun.nl of via info@halloweenfun.nl

Via onze website zijn ook de sites te bereiken van de fotograaf van afgelopen jaren.

Halloweenvereniging Poortugaal