NAH Dreamdayfestival Wageningen


WAGENINGEN, 20071025 -- Op zaterdag 27 Oktober 2007 wordt er door de NAH Stichting het NAH Dreamfestival georganiseerd. (NAH= Niet Aangeboren Hersenletsel) Dit vindt plaats in en rond Hotel en Congrescentrum WICC in Wageningen. Om 13.00 uur begint de informatiemarkt met meer dan veertig deelnemende organisaties. 's Avonds is er een groots muziekfestival o.l.v. Hans en Sofie Kraay en Jacques `d Ancona. Toegang is gratis.

Informatiemarkt
Wanneer je plotseling hersenletsel oploopt staat het leven op de kop. Van het ene op het andere moment woon je als het ware in een ander lichaam en sta je geestelijk maar ook financieel onder druk. Dat geldt voor het slachtoffer maar ook voor zijn of haar omgeving. Hoe moet het verder en komt het nog wel goed? Helaas zijn er meer vragen dan antwoorden. Op niet alle vragen hebben we een antwoord, op veel wel. Ca. veertig organisaties zullen zich in en rond Hotel en Congrescentrum WICC presenteren. Hier komt u alles te weten over aanpassingen aan woning, voertuigen, alle vormen van bijstand etc. Voor kinderen hebben we een uitgebreid programma op touw gezet zodat die zich niet hoeven te vervelen.

Muziekfestival
Ontspanning is vaak het eerste wat er bij inschiet. "Je hebt wel wat anders aan je hoofd". Om 19.00 uur start daarom het grote gratis muziekfestival. Optredens worden verzorgd door o.a. Mark Dakriet (voormalig Replay zanger), Harry Loco (solo zanger), Profile (Gospelgroep), Johan Flemmix, The Rebels (Blues band) e.v.a.
De presentatie is in handen van Hans en Sofie Kraay.
Tussen het programma door zal ten bate van de NAH Stichting Jacques d' Ancona op zijn kundige wijze kunst gaan veilen. De aangeboden stukken staan op hoog niveau. Hierbij zijn dus ook kunstliefhebbers van harte uitgenodigd.

Adres: Lawickse Allee 9 in Wageningen. Er is heel de dag gratis busvervoer van en naar station NS. Wél aanmelden op tel. Nummer 06 20772772. Zie ook www.nah-stichting.nl





NAH Stichting