Rotaract AMU organiseert Snow Fever party


MIJDRECHT, 20071012 -- Op zaterdag 27 oktober 2007 organiseert Rotaract Club Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn (AMU) een koel feest in De Meijert in Mijdrecht. Vooruitlopend op de wintersportpret kunnen de lederhosen, ski's en warme mutsen uit de kast worden gehaald, want deze avond zal volledig in het teken staan van alles wat winters is. Naast DJ's, coverbands en optredens kunnen de gasten deelnemen aan diverse winterse activiteiten. De club hoopt op een hoge opkomst en veel animo voor de diverse activiteiten, want de opbrengst van het feest wordt geschonken aan ontwikkelingsorganisatie Cordaid.

Cordaid is een Nederlandse organisatie die zich richt op het verlenen van noodhulp, bestrijden van armoede, maatschappijopbouw en het beïnvloeden van beleid. De leden van Rotaract AMU schenken de opbrengst aan het Programma Microfinanciering waar Cordaid zich voor inzet. Een microkrediet is een lening van vaak nog geen paar honderd euro die wordt toegekend aan kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Omdat zij vaak geen onderpand of vast inkomen hebben, kunnen zij niet terecht bij gewone banken. Een microkrediet geeft deze mensen de mogelijkheid te investeren in bijvoorbeeld een machine of winkelpandje, om zo een stabiele toekomst op te bouwen.

Het programma van deze avond kunnen we gedeeltelijk verklappen; er is muziek van DJ Roel Regelink, de vaste DJ van The One, en er zijn spectaculaire optredens van coverband The Socks en dansgroep Nicole. De activiteiten zullen geheel passen binnen het thema, maar worden nog niet prijsgegeven.

Mis het niet, beleef een gezellige avond en lever tegelijkertijd jouw bijdrage aan de mensen die het minder goed hebben. Feel Good. Do Good. Voor het bestellen van kaarten kunt u een e-mail sturen naar feest@rotaractamu.nl. In de voorverkoop betaalt u 10,-, aan de deur 12,50.

Ingezonden persbericht