Harmonie Wilhelmina en Pro Honore et Virtute in concert


MAASTRICHT, 20071017 -- De zaal van Harmonie Wilhelmina Wolder in Maastricht is zaterdag 27 oktober 2007 het decor van een uniek concert van Harmonie Wilhelmina én Harmonie Pro Honore et Virtute uit het Brabantse Son en Breugel. Beide korpsen brengen een gevarieerd aantal werken ten gehore, afwisselend van Evening at Pops van John Williams tot Miss Saigon in een schitterend arrangement van Warren Barker.

Aan Brabantse kant ligt de lat bijzonder hoog, want de dames en heren Son en Breugel brengen een thema-concert als test-case voor hun deelname aan het Brabants Bondsconcours. De harmonie komt uit in de afdeling superieur en de muzikale leiding is in handen Martien Maas
Bij harmonie Wilhelmina zal een aantal solisten zich van hun beste kant laten horen. Onder "Blauw in solo" treden achtereenvolgens voor het voetlicht: Wendy Hul, fluit, Denny Kluts, bas, Richard van Weert, trompet en Vincent Sijben sax-alt. Het orkest staat onder leiding van Rob van der Zee.
Uiteraard is de toegang tot dit concert geheel gratis. Tevens bestaat deze avond ook nog de mogelijkheid tot het aanschaffen van de loten t.b.v. de loterij voor de jeugdopleiding, jubileum-en concoursjaar. De aanvang van dit unieke concert is 20.00.
Voor verdere informatie kunt u altijd terecht op onze website www.harmoniewilhelmina.nl
Tot ziens op 27 oktober 2007 in de zaal van Harmonie Wilhelmina Wolder, Tongerseweg 400, Maastricht.





PR Harmonie Wilhelmina