SLAM!FM hoofdsponsor Finaleraces Dutch Supercar Challenge


BREDA, 20071018 -- Radiozender SLAM!FM is de hoofdsponsor van de Finaleraces van de Dutch Supercar Challenge en de Smartoffice.nl Youngtimer Trophy, die in het weekend van 27 en 28 oktober 2007 verreden worden op het tt-circuit van Assen. SLAM!FM is het jongste en snelst groeiende radiostation van Nederland: The New Music Station, met 24 uur per dag de lekkerste en nieuwste muziek. Het evenement zal de naam SLAM!FM Finaleraces dragen.

De Dutch Supercar Challenge is hét GT- en toerwagenkampioenschap van Nederland. Met in totaal negen raceweekenden en meer dan honderd inschrijvingen is dit seizoen het succesvolste seizoen tot nu toe voor de spectaculaire klasse. Elke race verschijnen er vele exotische racewagens aan de start zoals een Ferrari F430 GT3, dikke Porsche's, Audi TT's afkomstig uit de DTM, krachtige V8Stars en tot de verbeelding sprekende Vipers. Elke race is een garantie voor volle startvelden en zijn dan ook een waar spektakel voor zowel publiek als coureurs. De SLAM!FM Finaleraces zijn de laatste races van het seizoen van de Dutch Supercar Challenge. In elke divisie is het kampioenschap closer dan ooit, dus spanning is gegarandeerd.

SLAM!FM zal de week voorafgaand aan de SLAM!FM Finaleraces veel aandacht schenken aan de Dutch Supercar Challenge. Zo zijn er de gehele week kaarten te winnen voor het evenement. Bij het programma Kristel Kicks zijn bovendien VIP-kaarten en een raceXperience met Esra van Elk, die in de DSC racet met een BMW Z3 M3, te winnen. Heb jij altijd al met verbazingwekkende snelheid over het circuit willen gaan? Luister volgende week dan goed naar SLAM!FM. Wie weet win jij die unieke raceXperience!

Naast de Dutch Supercar Challenge beleeft ook de Youngtimer Trophy zijn finale op het tt-circuit van Assen. Deze klasse is een grote verzameling van historische racewagens zoals Renault Alpines, VW Scirocco's, snelle Ford Escorts en BMW M3's. Het startveld is een ware must voor de echte liefhebber en laat menig harten sneller kloppen.

Tevens wordt er dit weekend een race georganiseerd, de Assen Open genaamd, voor deelnemers uit een groot aantal Cups zoals de BMW 120i, de SEAT, de BMW Ziengscup en de Volkswagen Endurance Cup. Een groot deelnemersveld wordt hierbij verwacht, dat op zondag gezamenlijk van start zal gaan voor een race van 120 minuten. Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich via de website van de Dutch Supercar Challenge aanmelden.

De toegang voor de SLAM!FM Finaleraces is voor de zaterdag gratis en bedraagt op zondag slechts 10,- euro. Kaarten zijn op de wedstrijddag verkrijgbaar aan de kassa's van het circuit. Meer info over het evenement is te vinden op www.supercarchallenge.nl. Zoals eerder vermeld kunnen deelnemers die zich graag willen inschrijven voor de Assen Open ook op deze website terecht.

Dutch Supercar Challenge