Ingezonden persbericht

Tweedaagse 'CuriosaWereld

Grootmoeders Tijd in Veemarkthal Utrecht

UTRECHT-Lekker twee dagen zwijmelen of helemaal wegdromen in Grootmoeders Tijd? Dat kan in 'CuriosaWereld' Utrecht.
Op zaterdag 27 okt. en zondag 28 okt. 2007 is twee dagen lang de mooiste Antiek- en Curiosamarkt van Europa in de Veemarkthal Utrecht en ligt deze toplocatie vol met veel nostalgische spullen uit Grootmoeders Tijd zoals mooi antiek, curiosa en leuke verzamelobjecten.
Op deze Tweedaagse 'CuriosaWereld' etaleren maar liefst 350 standhouders hun uitgebreide en mooiste assortiment.
Er is van alles te vinden van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk tot grote meubels, schilderijen, glaswerk, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz. Het is er allemaal. Steeds vaker gaan mensen hun inrichting aankleden met oude vooral mooie voorwerpen en spullen uit Grootmoeders Tijd. De zoektocht naar voorwerpen met een zekere kunstzinnige waarde kan het beste in de Veemarkthal Utrecht worden geopend want succes is daar verzekerd. Nergens in Europa is zoveel nostalgie uit Grootmoeders Tijd te bewonderen. Bovendien zal in Utrecht blijken dat er voor iedere beurs wel iets is te kopen!
De beurs is op beide dagen geopend van 10-17 uur. De toegang bedraagt Euro 5,00. Kinderen onder geleide t/m 12 jr. gratis.

Grootmoeders Tijd in de Veemarkthal, Sartreweg 1-3, 3573 PW Utrecht
op zaterdag 27 okt. en zondag 28 okt. 2007. Tijd 10-17 uur. Toegang Euro 5,00
Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622.
Email vanaerle@chello.nl
Zie ook http://www.curiosawereld.nl/