Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Halloween in Podium Hardenberg

Hardenberg-, Zaterdag (27-10) staan de vijf zalen van Podium in Hardenberg al vanaf 19.00 uur in het teken van angst, spanning en sensatie want het is komend weekend 'Halloween in Podium'.

Tussen 19.00 en 23.00 uur tijdens de allereerst alcohol- en rookvrije 'McTeenageparty' voor 12 tot en met 15-jarigen die volledig in het teken staat van 'Halloween'. Daarna Halloween voor de 16-plussers tot in de vroege ochtend met griezelig geschminkte acteurs en actrices die de doodsangsten bezorgen. Tijdens de jaarlijkse Halloweenparty haalt Podium alles uit de kast. Prachtig decors, creeps, griezels en vampiers. Spectaculaire shows in alle zalen en natuurlijk griezelig goede muziek!

Halloween. De Keltische legende vertelt dat op deze dag (zaterdag dus...) de geesten van de mensen terug zullen komen. Die geesten gaan dan op zoek naar levende lichamen waarvan ze bezit nemen. De mensen trokken in vroeger tijden oude voddenkleren aan omdat ze dachten dat de geesten hun lichamen dan niet meer zouden willen hebben omdat ze oud en lelijk leken. Bereid je dus voor op een 'verschrikkelijk' gave show waar geen eind aan lijkt te komen. Kom in stijl en vermijdt piepende deuren en donkere muurtjes of krakende trappen. 'Ze' kunnen overal achter vandaan komen. En als ze je wel zien.....! Kom maar langs als je durft. Halloweenparty in Podium, een belevenis! Gratis entree tot middernacht, en dan....

Einde Persbericht