Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 25 oktober 2007.

Demonstratie Doodstraf voor moordende pedofielen en kinderverkrachters is legaal en goedgekeurd.

Onze demonstratie aanstaande zaterdag 27 oktober is legaal en goedgekeurd door burgemeester Krikke van Arnhem. Wij hopen dat de politie / justitie optreedt tegen vijandelijkheden en mensen die denken dat ze zonder de benodigde demonstratievergunning kunnen demonstreren bijvoorbeeld naast het Musis Scarum gebouw op het Velperplein.

Deze tegenstanders, ook wel bekend als de AFA, hebben een waslijst van gewelddadigheden op hun naam staan en wij vragen ons altijd hardop af, waarom het OM (Openbaar Ministerie) deze gewelddadige politieke groepering (AIVD rapport 2006) niet strafrechterlijk aanpakt. De afspraak is dat de binnenstad van Arnhem verschoont blijft van demonstraties. Dus ook die van onze tegenstanders. Zo niet, dan zal de NVU niet twijfelen om in de toekomst demonstraties aan te gaan vragen in de binnenstad.

In de Arnhemse Koerier van woensdag 24 oktober 2007 heeft groot op de voorpagina gestaan dat de rechtse NVU demonstreert aanstaande zaterdag. De route en de uitleg van het noodbevel wat uitgevaardigd is voor deze demonstratie, stonden duidelijk afgedrukt in deze gratis huis aan huis krant.

Momenteel zijn er in de Arnhemse wijken al duizenden folders verspreid over het thema van de demonstratie en de reacties van de burgers waren hartverwarmend!
http://www.nvu.info/pers/271007/strooibiljet-271007.pdf

Wat ons ook vooral opgevallen is met het rondbrengen van onze folders in de verschillende Arnhemse wijken, is dat veel bewoners ook in hun wijk pedofielen aanwijzen en weten te wonen. Men maakt zich terecht zorgen over dit feit en vooral vanwege het feit dat de huidige politieke partijen daar niets tegen doen!

Vooral belangrijk blijft, dat de overheid betere maatregelen neemt om onze kinderen te beschermen tegen kinderverkrachters en moordende pedofielen. Het is een schande voor Nederland dat pedoseksuelen er nog steeds afkomen met alternatieve of veel te korte straffen en dan binnen de kortste keren, na het uitzitten van hun straf, weer terugkeren in woonwijken vol met kinderen! Een verbod voor pedofielen om in de buurt te komen van scholen is een van de middelen om herhaling te voorkomen!

Er moet vooral veel meer nazorg komen voor de slachtoffertjes en de gedupeerde ouders. Uit de praktijk horen wij dat dit nog veel te wensen over laat. De Nederlandse Volks-Unie (NVU) geeft wel om haar volk en de kinderen, dit in tegenstelling tot de andere politieke partijen! Daarom zijn alleen keiharde straffen de enige oplossing voor kinderverkrachters en moordende pedofielen om deze misselijk makende elementen voor eens en voor altijd te verwijderen uit onze volksgemeenschap! Zo ook de herinvoering van de doodstraf als strafmaatregel! Wij gaan zaterdag een vreedzame en een legale demonstratie houden zoals de mensen dat nu onderhand wel gewend zijn van de NVU.

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539
E-mail: voorzitter@nvu.info
www.nvu.info

NVU - Nederlandse Volks-Unie ® ©