Gemeente Rotterdam

Iedereen kan over de begroting inspreken in het vragenhalfuur van de raadscommissies op maandag 29 oktober. Rotterdammers, instellingen en organisaties zijn van harte uitgenodigd om in gesprek te komen met de commissies en te reageren op de plannen van het college voor 2008.

Op 8 november vindt het slotdebat in de gemeenteraad plaats. Dan worden moties en amendementen ingediend en wordt de begroting voor 2008 uiteindelijk vastgesteld.

Aanmelden kan tot 25 oktober

Aanmelden voor het vragenhalfuur kan tot uiterlijk donderdag 25 oktober (voor 12:00 uur) bij de Griffie, tel. 010-4173400 of e-mail info@griffie.rotterdam.nl. Het vragenhalfuur zal plaatsvinden op maandag 29 oktober van 16.30-19.00 uur in zaal 7 van het stadhuis.

Een aantal tips
Geeft u duidelijk aan waarover u het woord voert en waarom u het eventueel ergens mee eens of oneens bent. Som bezwaren, oplossingen of alternatieven op. Als u mede namens een aantal anderen spreekt, vertel dan wie dit zijn. Desnoods kunt u dit ondersteunen met behulp van een handtekeningenlijst. Zet uw verhaal op papier, met daarbij duidelijk waar u te bereiken bent. Dit kunt u inleveren bij de desbetreffende commissie.

Bron: Griffie, 04-10-2007