RTL Group

Internetactie 'Ik Wil In GTST!' gaat verder op televisie bij RTL 4

Welke gewone Nederland wordt soapster?

Bijna 2000 inzendingen en 2,5 miljoen pageviews is de opbrengst van 'Ik wil in GTST', de internetactie waarmee de makers van de populaire RTL 4-soap op zoek zijn naar nieuw talent. Dit succes wordt nu voortgezet op televisie. RTL Boulevard brengt het vervolg van de opvallende actie vanaf maandag 29 oktober wekelijks in beeld. Bovendien volgt direct na de uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden op donderdag 29 november een speciale uitzending van Ik Wil In GTST. Hierin wordt de strijd van de laatste kandidaten gevolgd. Aan de makers van de soap de zware taak uit de overgebleven drie talenten de winnaar te kiezen. Op vrijdag 30 november, de dag van de 3500ste aflevering, wordt in RTL Boulevard de gelukkige winnaar bekend gemaakt die een rol gaat spelen in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Uit alle inzendingen hebben de makers van GTST driehonderd mensen geselecteerd. Deze acteurs in spé worden uitgenodigd voor een grote selectieronde. Daaruit komt uiteindelijk een aantal personen die de weken daarna getest gaan worden op onder andere professionaliteit, inlevingsvermogen, improvisatietalent en creativiteit. Daarnaast krijgen de talenten verschillende workshops waarmee ze zich alvast klaar kunnen stomen voor die ene rol die vergeven wordt.

De cameras van RTL Boulevard zijn bij al deze activiteiten aanwezig. Wie krijgt die felbegeerde rol en behoort voor zeker een paar weken tot de vaste cast van de populaire soap? Op vrijdag 30 november wordt dit duidelijk in RTL Boulevard.

Uitzending:
RTL 4, Ik Wil In GTST, donderdag 29 november om 20.30 uur. RTL 4, RTL Boulevard, elke werkdag tussen 18.35 en 19.30 uur

Website: www.gtst.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.