Gemeente Delft

Winnaar zitzakactie bekend

Bert Slagmolen is de winnaar van de zitzakactie die werd georganiseerd vanuit de gemeentelijke expositie Bouwplaats Delft in het Techniek Ontmoetings Punt (TOP). Uit handen van Harold de Vries van Matt Holland (het bedrijf dat de zitzakken maakt), kreeg de heer Slagmolen de unieke Delfts Blauwe zitzak.

Afgelopen maand was op de luchtfoto van Delft op de vloer van de expositie een straat gemarkeerd. De bewoner van de desbetreffende straat die zich als eerste meldde, won een Delfts Blauwe zitzak.

De gemeentelijke expositie Bouwplaats Delft informeert de bezoeker aan de hand van tekst en foto's over zeven grote projecten die in Delft worden gerealiseerd. De luchtfoto is zo ingezoomd, dat de bezoekers naast hun eigen huis, de boten op het water, de kramen op de warenmarkt en zelfs de vele terrassen kunnen onderscheiden.

De tentoonstelling heeft een vast en een wisselend deel. Met de wisselende presentaties wordt dieper ingegaan op de specifieke aspecten van een groot project of thema. De wisselende tentoonstelling op dit moment is de vernieuwing en herinrichting van de wijk Poptahof.

De gemeentelijke expositie en het Techniek Ontmoetings Punt (TOP) zijn te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.gemeentedelft.info

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft