Nieuwe Digitale Themakanalen op CanalDigitaal

29/10/2007 13:30



Canal Digitaal B.V.



Hilversum, 29 oktober 2007. Vandaag lanceert CanalDigitaal maar liefst 8 nieuwe digitale themakanalen voor al haar bestaande abonnees. De zenders zijn geselecteerd op basis van de persoonlijke voorkeuren van de meer dan 750.000 CanalDigitaal kijkers. De zenders Discovery Science, NatGeo Wild en HumorTV kwamen als meest favoriet uit de bus. Naast deze drie kanalen biedt CanalDigitaal vanaf vandaag ook ConsumentenTV, /Geschiedenis, HollandDoc en Nederland4 aan in een speciaal Thema-pakket. Tenslotte gaat vandaag ook de erotische zender HustlerTV van start in het Entertainment- en Top-pakket.

Het Thema-pakket is gratis te ontvangen tot het einde van dit jaar. Klanten van CanalDigitaal konden per brief of via http://www.canaldigitaal.nl hun favoriete zenders bekend maken.

CanalDigitaal klanten de meest tevreden digitale televisie-klanten

CanalDigitaal biedt een unieke combinatie van lage prijzen, een uitstekende beeldkwaliteit en een steeds groter wordend aanbod van zenders. We zijn verheugd dat dit zich vertaalt in de hoogste klanttevredenheid van alle digitale televisie-aanbieders. Onderzoek van de Consumentenbond bevestigde deze conclusie vorige week, nadat een eerder onderzoek van Heliview ook al deze conclusie presenteerde. In het onderzoek van Heliview kwam naar voren dat CanalDigitaal als hoogste gewaardeerd wordt met een 7.8. De beeldkwaliteit van CanalDigitaal wordt zelfs gewaardeerd met een 8.4!

Succesvolle start nieuwe satellietpositie

De zenders uit het nieuwe Thema-pakket zenden allen uit via de nieuwe ASTRA 23,5 satelliet-positie. Sinds 1 september van dit jaar zijn de Regionale Omroepen al via deze nieuwe satelliet-positie te ontvangen met behulp van de speciale DUO-LNB. Deze voordelige oplossing om meerdere satellieten op een bestaande schotelinstallatie te ontvangen heeft de afgelopen maanden ver boven verwachting verkocht. Op de dealerdag feliciteerde CanalDigitaal vandaag haar dealer Televersum uit Amsterdam met de 100.000e verkochte DUO LNB.

Over CanalDigitaal - http://www.canaldigitaal.nl

CanalDigitaal biedt het beste alternatief voor kabeltelevisie op het gebied van prijs, beeldkwaliteit en zenderaanbod. Samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen vormt CanalDigitaal de grootste aanbieder van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 800.000 huishoudens, die geabonneerd zijn op het meest uitgebreide zenderaanbod. CanalDigitaal en TV Vlaanderen zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen (ruim 200) free-to-air via ASTRA beschikbaar. CanalDigitaal heeft "de meest tevreden consumenten" (test Consumentenbond '07) en biedt "uitstekende beeld- en geluidskwaliteit" (test Consumentenbond '05) in vergelijking met andere vormen van digitale televisie.





http://www.canaldigitaal.nl