Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUWE MAN DAKAR SITE MANWITHAMISSION2.COM LIVE.

Vianen, 30 oktober 2007, De compleet vernieuwde site van het MAN Dakar team www.manwithamission2.com is vanaf vandaag live. Het winnende MAN Dakar team van vorig jaar, onder aanvoering van Hans Stacey, zal via de site op de voet te volgen zijn tijdens de Dakar Rally 2008, maar natuurlijk ook in de aanloop naar het grote avontuur.

De vernieuwde site biedt de bezoeker nog meer interactieve mogelijkheden en bevat naast het actuele nieuws rondom het team oa een uitgebreide multimedia gallery voor video's en foto's, een forum, weblog, tracking system en een ranking game. Tijdens de rally wordt de site dagelijks geupdate met het laatste algemene nieuws over de rally en natuurlijk al het nieuws over het team. Verder zullen de teamleden regelmatig zelf aan het woord komen op het forum. Via de weblog zal Olav Mol, bestuurder van de VW Touareg, een dagelijks verslag geven van alle belevenissen in en rondom de legendarische tocht.

Wie niets wil missen van de Dakar rally 2008 en het MAN Dakar team, bestaande uit maar liefst 4 MAN race trucks, 2 MAN servicetrucks en een VW Touareg, bezoekt www.manwithamission2.com. Where the red scare returns to the desert.