Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos klaar voor toekomst

~ transitie van handelshuis naar ICT-dienstverlener volledig afgerond ~

Eindhoven, 29 oktober 2007 - AAC Cosmos heeft de laatste fase van zijn transitieproces afgerond. Het bedrijf is nu klaar om zich volledig te gaan richten op strategische ICT-dienstverlening. Het gaat zich primair richten op drie 'solutions', te weten Service Framework 3.0, ITFits en goVoice.

In de laatste fase heeft AAC Cosmos zijn educatie-tak afgestoten en een managementlaag verwijderd. In totaal vallen er hierdoor zeven ontslagen.

"Na afronding van dit proces zijn we nu binnen alle geledingen ingericht om als strategisch dienstverlener op het gebied van ICT uitstekend onze klanten te kunnen bedienen", zegt Robin van Dorrestein, sales manager bij AAC Cosmos. "Educatie is een product dat niet meer bij onze kernactiviteiten past. Om ons volledig te kunnen focussen op ICT-dienstverlening hebben we de beslissing moeten nemen om dit product af te stoten. Het is pijnlijk dat we nu van een aantal mensen afscheid moeten nemen, ook in de management laag, maar het hebben van de juiste mensen op de juiste plek met het juiste portfolio is een noodzakelijke stap voor een succesvolle positionering van AAC Cosmos in de toekomst."

(172 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is als landelijke dienstverlener met ruim 300 specialisten dé strategische ICT-partner die het beste past bij middelgrote organisaties. De specialisten weten als geen ander wat een organisatie nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van een goeddraaiende ICT-omgeving. Om dit aan te kunnen bieden, zijn alle facetten van ICT-beheer bij de mensen van AAC Cosmos bekend. Zij zijn op de hoogte van alle kenmerken die specifiek zijn voor middelgrote organisaties, de zorg en de overheid. Als specialist in automatisering en informatisering kennen ze de behoeften in deze segmenten.

Zo weet AAC Cosmos dat maatwerk voor deze organisaties niet past bij de gestelde budgetten. De strategische ICT dienstverlener heeft daarom geïnvesteerd in 'solutions' waarin de investeringen van analyse, selectie en ontwerpen voor de rekening van AAC Cosmos zijn gekomen. Met ondersteunende automatisering die net zo vanzelfsprekend werkt als gas, water en licht, leveren zij voldoende flexibele performance tegen vaste kosten. Samen met klanten en solutions maakt AAC Cosmos professionaliteit en innovatie haalbaar voor middelgrote organisaties.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: ilonadb@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com