Verkiezing `leukste restaurant van Harlingen'


HARLINGEN, 20071030 -- AllesvanHarlingen.nl organiseert in de maand november de eerste verkiezing van: `het leukste restaurant van Harlingen'. Nagenoeg alle restaurants, grillrooms en eetcafés in de gemeente Harlingen doen mee aan deze actie.

Wie nu besluit een hapje te gaan eten in Harlingen, zal in bijna ieder restaurant op tafel de kaartjes zien staan met de vraag of het lekker gesmaakt heeft. In dat geval zou men via de website allesvanharlingen.nl een deelnameformulier in kunnen vullen en daarmee het restaurant of eethuis opgeven als kandidaat voor de titel `het leukste restaurant van Harlingen'. Behalve natuurlijk een motivatie voor de keuze van die bewuste eetgelegenheid, wordt de deelnemers ook gevraagd wat zij het leukste gerecht van de kaart vonden. De leukste reacties worden op de site geplaatst.

Op 1 december worden uit alle inzendingen de 10 bedrijven gekozen die de meest positieve beoordelingen hebben gehad. Alle deelnemers krijgen thuis bericht via een nieuwsbrief welke 10 bedrijven uiteindelijk zijn genomineerd en dan wordt het een kwestie van: de meeste stemmen gelden! Het winnende restaurant krijgt een jaar lang een bedrijfspresentatie op allesvanharlingen.nl cadeau. Onder de inzenders wordt bovendien een diner voor twee verloot, natuurlijk in het leukste restaurant van Harlingen. De huldiging van het winnende restaurant vindt half december 2007 plaats.

De verkiezing van het leukste restaurant in Harlingen is de eerste in een serie acties die allesvanharlingen.nl gaat organiseren, om erachter te komen wat de inwoners van Harlingen nou eigenlijk het aller-leukste vinden in hun gemeente. De deelnemende bedrijven zijn te vinden in de bedrijfsindex / restaurants van www.allesvanharlingen.nl





Ingezonden persbericht