Politie Gelderland-Zuid

Frontale aanrijding

Hedel, 30-10-2007 o Dinsdagmorgen rond 07.00 uur vond op de Oude Rijksweg in Hedel een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 52-jarige vrouw uit Den Bosch liep daarbij nekletsel op en is naar een ziekenhuis in haar woonplaats overgebracht.

Verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om de toedracht te onderzoeken. Zover bekend is deze als volgt.

De 52-jarige vrouw reed met haar auto vanuit de richting A2 (Zaltbommel) naar Den Bosch. Na het passeren van de verkeerslichten op de kruising met de Prinses Beatrixstraat reed zij in een bocht rechtdoor. Daarbij kwam haar voertuig in de berm en raakte een boom. Om vervolgens de weg weer op geslingerd te worden waar de vrouw in botsing kwam met een 26-jarige bestuurster, ook uit Den Bosch, die richting Zaltbommel reed. Uiteindelijk kwam de 52-jarige tegen een verkeersbord tot stilstand.

Voor de gewonde vrouw kwam een ambulance ter plaatse. De 26-jarige bestuurster bleef ongedeerd.

Agenten zetten de Oude Rijksweg tussen de verkeerslichten en afrit Hedel af ten behoeve van de hulpverlening en het sporenonderzoek. Het verkeer werd omgeleid.
(08)