Stormloop op seminars Infosecurity.nl 2007
Publicatiedatum: 11-10-2007

Het loopt storm op het congresprogramma van de vakbeurs Infosecurity.nl. Keynote speaker Martin Vliem, IT Security Architect van Microsoft, zal uitgebreid ingaan op de Beveiligingsaspecten van een people ready infrastructuur. Hij is inmiddels goed voor duizend aanmeldingen. Grote belangstelling geniet ook topspreker Howard Schmidt, voormalig adviseur van de Bush administration, met zijn inleiding 'The International State of Information Security, The wins, the loses, and the work that needs to be done'. De vakbeurs Infosecurity.nl vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november.


Gelijktijdig staan vier beurzen voor de ICT-professional gepland. Dit zijn Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event. De beurzen kennen een hoogwaardig congres- en seminarprogramma. Andere seminars die grote belangstelling genieten van de ICT-professional zijn 'Network security' met 900 aanmeldingen en 'Fysieke en IT-beveiliging' met 750 professionals in de zaal. Senior Vice President John Dragoon van Novell scoort hoog met zijn key note 'Accelerating the adoption on Linux in the Enterprise'.

De seminarthema's zijn nauwkeurig afgestemd op de beurzen. Zo hebben de seminars 'Samen tegen cybercrime' en 'Ervaringen met disaster recovery' directe raakvlakken met de beurs Infosecurity.nl; 'Sociale software verovert de organisatie' is onderdeel van het programma van LinuxWorld, terwijl het seminar 'Gaat u voor opslag of innovatie' is terug te voeren op Storage Expo.

Het totale congres- en seminarprogramma omvat 25 titels, exposanten meegerekend die hun casestudies presenteren. Het exposantenveld bestaat uit 200 deelnemers. Alle marktleiders zijn op de beurs vertegenwoordigd. Met het congresprogramma dekt organisator VNU Exhibitions de allernieuwste trends af. Het congresprogramma is geïnitieerd door een aparte adviesgroep.

Aanmelden voor de beurzen en inschrijving voor een van de vele seminars is mogelijk via:
www.infosecurity.nl
www.storage-expo.nl
www.linuxworldexpo.nl


.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (