Ingezonden persbericht


Geachte persrelatie,

Onderstaand vindt u een overzicht van onze klanten die op Infosecurity 2007 aanwezig zijn met een stand, en van de activiteiten die ze organiseren tijdens de beurs. Infosecurity vindt dit jaar plaats op 31 oktober en 1 november 2007 in de Jaarbeurs Utrecht. Wanneer u informatie wenst of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende klant via telefoonnummer 030 - 65 65 070, of via de genoemde e-mailadressen.

Met vriendelijke groet,

Lianne Willemsen
Lammers van Toorenburg Benelux PR

*****

Dimension Data Nederland B.V. - Hal 8 - Stand A073 Dimension Data is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, security, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Kijk voor meer informatie op www.dimensiondata.com/nl. U kunt op Infosecurity met Dimension Data spreken over uiteenlopende onderwerpen betreffende netwerktechnologie, Unified Communications, storage- en contactcentertechnologie, beveiliging en trends in de markt. Om een afspraak te plannen, kunt u contact opnemen met Sabine Lakerveld en/of Lianne Willemsen van Lammers van Toorenburg Benelux PR via 030-656 50 70, of dimensiondata@lvtpr.nl.

Iron Mountain Digital - Hal 8 - Stand A076
Iron Mountain Digital is de technologie-unit van Iron Mountain, Incorporated en een wereldwijde aanbieder van software en services voor de beveiliging, de archivering en het herstel van digitale data. Iron Mountain Digital biedt zijn veelomvattende oplossingen en service op het gebied van databescherming en -herstel, en digitale archivering direct of via een wereldwijd net van partners aan.

Ingezonden persbericht