Ingezonden persbericht


Stappen voor Flappen in Purmerend

Persbericht, 16 oktober 2007

Er gebeurt iets geweldigs in Purmerend: Stappen voor Flappen

Ruim een jaar geleden besloot een groep medewerkers van interactief marketingbureau NR6 uit Purmerend serieus te gaan trainen voor de ultieme hardloop doelstelling: de New York Marathon op 4 november 2007. Een mentale, maar vooral ook fysieke krachtsinspanning. Een enorme uitdaging voor elke loper. En een uitgelezen kans om anderen mee te laten profiteren van deze prestatie.

Ons lichaam stelt ons in staat deze enorme inspanning te leveren. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zetten wij onze gezonde spieren in voor de Stichting Spieren voor spieren. Elke stap die wij zetten tijdens de New York Marathon moet Eur 0,10 opleveren voor de Stichting Spieren voor Spieren. Met 49.641 stappen per persoon en een teamtotaal van 744.615 stappen, hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van de Stichting Spieren voor Spieren.

Op de site http://newyork.nr6.nl/ meer informatie over lopers, hun trainingschema's, het parcours in New York en natuurlijk de mogelijkheid te sponsoren.

Contactpersooon bij NR6 Purmerend, Paul Arts, directeur en me(d)eloper, 0299-415555.