Gemeente Beek


Open dag gemeente Beek in bedrijf

Beek, 31 oktober 2007

Komende zondag 4 november wordt het druk op het gemeentehuis! Tussen 11.00 en 15.30 uur bezoeken zon 600 mensen het recent gerenoveerde gemeentehuis. Doel van de dag is om het publiek inzicht te geven in wat de gemeente doet en hoe we dit doen.


Iedere afdeling, alle diensten worden gepresenteerd. Dat gebeurt op diverse manieren. Zo vinden er diverse workshops plaats, tonen we doorlopende presentaties op beeldschermen en in fotovorm, film, exposities, worden diensten in spelvorm uitgebeeld etc.

Dat daarbij ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht spreekt voor zich! Speciaal voor hen lopen er meerdere piraten in het gemeentehuis rond. Kinderen kunnen op zoek naar meerdere schatkisten die in de buurt van deze piraten zijn verstopt. Aan het eind van hun zoektocht ontvangen ze allen een schat(tig kadootje).

Ook volwassenen krijgen naast informatieve folders een leuk aandenken aan deze dag mee. Om eenieder voldoende aandacht te kunnen geven is de dag in vier blokken verdeeld. Bezoekers die zich nog niet hebben aangemeld, zijn uiteraard toch van harte welkom. Het verzoek is dan wel om tussen 12.00 en 14.30 uur te arriveren.

Aan het einde van de rondleiding staat buiten een feesttent en enkele kermisattracties voor de kinderen. Zoals het een goed gastheer past, zorgen we voor een hapje en drankje.