Ingezonden persbericht


= PERSBERICHT = Utrecht, 01 november 2007

Paviljoen De Colonie op televisie
De Colonie Amersfoort verzorgt brunch bij Harry Mens

Business Class
Zondag 4 november a.s. om 11.00 uur zendt RTL 7 het door Harry Mens gepresenteerde programma Business Class uit. Onderdeel van dit programma is het brunch-item. Een chefkok bereidt tijdens de uitzending een gerecht voor de gasten aan tafel. In deze uitzending zal Paviljoen De Colonie het brunch-item verzorgen.

Brunchgerecht
Chef Kok Chris Eilander (Colonie Amersfoort) en Pieter Koegler (Colonie 's-Graveland) zullen de gasten verrassen met een bijzonder herfstgerecht van de nieuwe kaart; Gesmoorde kalfsschenkel met seizoensgroenten en bloemkoolmousseline. Bedrijfsleider, Edwin Siksma van De Colonie Amersfoort schenkt daarbij een mooi glas Escudo Rojo en vertelt over De Colonie.

Reportage
Tevens zal er in dezelfde uitzending een filmpje te zien zijn over De Colonie. Van de inmiddels zeven vestigingen in Nederland is een sfeervolle reportage gemaakt.

Meer informatie is te vinden op de website www.colonie.nl waar na de uitzending het filmpje en het keukenitem nog eens kan worden bekeken. De Colonie komt daarna nog twee keer in de uitzending op 2 december as. en 2 maart 2008.

Programma: Business Class
Datum: 4 november 2007
Tijd: 11.00 uur
Zender: RTL 7

----------