Drie genomineerden Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2007


Toekenning tijdens de jaarlijks Pronkkamergenotendag te Amerongen

AMERONGEN, 20071010 -- Logeerboerderij Op het Paradijs in Kerkwijk (Gelderland), Huize Wonderdendam in Onderdendam (Groningen) en Spaensweerd te Brummen (Gelderland) zijn genomineerd voor de Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2007. De prijs, die voor de vijfde keer wordt uitgereikt, is een initiatief van de landelijke Stichting " Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer".

In het afgelopen jaar is een groot aantal bijzondere B&B's bezocht en gecontroleerd door zogenoemde mysterie guests. Uiteindelijk heeft de onafhankelijke kwaliteitscommissie de drie nu genomineerde Bed & Breakfasts voorgedragen. Naast de standaard kwaliteitseisen als praktisch comfort en hygiëne zijn de huizen vooral beoordeeld op authenticiteit, gastvrijheid en sfeer.

De bekendmaking van de winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2007 vindt plaats op 4 november om 13 uur Buitenlust Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13 in Amerongen (Gelderland). Daar wordt dan ook de jaarlijkse Pronkkamergenotendag van de Stichting "Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer" gehouden. De prijs wordt uitgereikt door Rien van den Anker, hoofd Pers en PR van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Voor alle B&B's, die zijn aangesloten bij de Stichting Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer, geldt dat het ware droomlocaties zijn. De bijzondere huizen liggen verspreid over heel Nederland en zijn te vinden op het platteland, in dorpen en in de steden. Een gast wordt in deze huizen als een vorst onthaald. Verdere informatie kunt u vinden op onze vernieuwde website : www.pronkkamer.com





Stichting Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer