Ingezonden persbericht


Eenrum, september/oktober 2007

Hedendaagse kunst in oud Raadhuis

Opening nieuwe expositie zondag
4 november 2007

Galerie Het Raadhuis is gevestigd in een monumentaal Amsterdamse Schoolpand uit 1930. Wat ooit het oude Raadhuis van het historische dorp Eenrum was, biedt nu een unieke expositieruimte voor hedendaagse kunst. Theo en Ankie Onnes heten u van harte welkom voor een bezoek, genieten van kunst op een bijzondere locatie in het prachtige oude Eenrum. Gelegen op het karakteristieke Groninger Hogeland en in de directe omgeving van Pieterburen en de Waddenkust.

De nieuwe expositie wordt zondag 4 november om 14.00 uur feestelijk geopend door Annemarie Onnes, de 17-jarige dochter van de galeriehouders. De kunstenaars zijn daarbij aanwezig.

Deelnemende kunstenaars zijn Robin d'Arcy Shillcock, Reinier van den Berg, Rein Halbersma, Josua de Jong, Sonja van der Laan en Henk Vos. 6 bekende figuratief werkende kunstenaars met ieder een zeer eigen stijl. van den Berg, Halbersma, de Jong en Shillcock zijn schilders, Vos en van der Laan zijn beeldhouwer. De inspiratie van de kunstenaars ligt dicht bij huis, de onderwerpen zijn landschappen, interieurs, dieren en mensen.

Het resultaat is een verrassende, boeiende en zeer afwisselende expositie !!

Galerie Het Raadhuis is geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur. De expositie loopt van 4 november2007 t/m 6 januari 2008 Bezoek voor meer informatie www.galeriehetraadhuis.nl



Ingezonden persbericht