De Dienstenmakelaar - Nieuw in Eindhoven en omgeving


De Dienstenmakelaar koppelt de vraag voor een consumentendienst aan de juiste dienstverleners. Mensen kunnen via de website zelf een keuze maken tussen de verschillende aanbieders. De Dienstenmakelaar regelt het contact en bewaakt de service van de levering. De opdrachtgever staat verder direct in contact met de dienstverlener. De Dienstenmakelaar bemiddelt via een abonnementensysteem

EINDHOVEN, 20071104 -- In januari is gestart met het eerste dienstenaanbod op de website www.dedienstenmakelaar.nl. Een beperkt aanbod trekt een kleine groep klanten, inmiddels is het aanbod sterk uitgebreid en hebben mensen die op zoek zijn naar diensten ook een grotere keuze. De diensten variëren van een klusbedrijf, strijkservice tot een bedrijf die ondersteuning geeft bij problemen met de computer. Staat de dienst nog niet op de website dan kan een klant een zoekopdracht geven en gaat De Dienstenmakelaar op zoek naar een passende partij voor haar klant.

Eindhoven en omgeving
De diensten worden vooral geleverd door kleine bedrijven uit Eindhoven. Ondernemers die onder ander gestart zijn vanuit de wijk. Deze ondernemers sluiten vaak prima aan bij de doelgroep. De doelgroep van De Dienstenmakelaar zijn vooral de inwoners van Eindhoven en directe omgeving. De Dienstenmakelaar werkt door een website die vraag en aanbod matcht.

Nieuwe bewoners / huizen kopers
Ook voor nieuwe bewoners van de gemeente Eindhoven is deze dienstverlening een prettige bijkomstigheid. Als "nieuweling" in een dorp of stad is het vaak moeilijk zoeken naar diensten. Diensten die iemand al nodig heeft voordat de verhuiswagen arriveert. Nieuwe bewoners gaan op zoek naar een stukadoor, timmerman of klusbedrijf. De website biedt hiervoor uitkomst. Dit in ondersteuning met De Dienstenmakelaar zelf kan alles vooraf goed worden geregeld. De eerste kennismaking met een nieuwe woonplaats verloopt nu prettig.

Voordelen
De Dienstenmakelaar werkt met betrouwbare partijen en waakt over de service. Voor mensen die gebrek hebben aan tijd kan dit een oplossing bieden. Al vanaf één dienst in te zetten. Gratis abonnementen voor mensen met een uitkering zoals: AOW, WAO, Wajang, Bijstand. Bereikbaar via www.dedienstenmakelaar.nl of 040-2840860.

Einde persbericht
Aantal woorden: 335





Ingezonden persbericht