Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Sportcongres voor bestuurders en coaches op i november in Almere

In navolging van het Sportcongres 2006 organiseren Sportservice Flevoland en ROC Flevoland opnieuw een Sportcongres voor coaches en bestuurders. Het congres vindt plaats op vrijdag 9 november 2007 en wordt gehouden op het ROC Flevoland, locatie Agorawagenplein, in Lelystad. Het congres start om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Het sportcongres is toegankelijk voor bestuurders, commissieleden en trainers/coaches van sportverenigingen binnen en buiten Flevoland.

De centrale inleiding van het congres wordt verzorgd door Clémence Ross, voormalig staatssecretaris van VWS en gaat over `De maatschappelijke rol van de sportvereniging in de huidige ontwikkelingen op het gebied van sport in Nederland'. Verder is er een keuzemenu van twaalf praktijkondersteunende en interactieve thema's over actuele onderwerpen binnen de sport. Voor het complete aanbod aan thema's kunt u hier klikken.

Aanmelden is mogelijk via de website van Sportservice Flevoland. Geef u snel op, want de indeling van de thema's verloopt op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

---