ABVAKABO FNV


* iKaartje aanvragen

* Virtueel kantoor

Kom naar de vrouwennetwerkdag

Kom ook naar de vrouwennetwerkdag op 9 november. Onderwerk: Economische onafhankelijkheid.

Financiële onafhankelijkheid geeft macht en zelfvertrouwen. Omdat de vrouw niet afhankelijk is van anderen kan zij veel meer voor zichzelf kiezen. Het belang van economische onafhankelijkheid wordt verder verduidelijkt tijdens deze inspirerende ABVAKABO FNV Vrouwennetwerkdag.

Met een gevarieerd programma krijgt iedereen de kans om zich in het thema te verdiepen. Dit doen we door kennis te nemen van verhalen van Surinaamse vrouwen, te luisteren naar deskundigen en ook door zelf aan de slag te gaan. We kijken wat de eigen rol kan zijn om economisch onafhankelijk te worden en of er voor de voorwaarden een bijdrage vanuit de bond gewenst is.

Voor wie?

De vrouwennetwerkdag is georganiseerd door het Sectorbestuur Vrouwen van ABVAKABO FNV en bedoeld voor vrouwen die vakbondslid zijn. Heeft u een collega, familielid, buurvrouw die nog geen lid is, maar wel wil deelnemen? Dat is uiteraard mogelijk.

Waar en wanneer?

De vrouwennetwerkdag vindt plaats op vrijdag 9 november 2007 vanaf 12.00 uur in Het Nutshuis in Den Haag. Voor de routebeschrijving kunt u terecht op www.nutshuis.nl

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over deze dag dan kunt u contact opnemen met Marianne May via (079) 35 36 349.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze dag, stuur dan een e-mail naar of stuur het aanmeldingsformulier op. Aanmelden kan tot 5 november. Voor deze bijeenkomst heeft u recht op vakbondsverlof overeenkomstig de voor u geldende cao of rechtspositieregeling. Reiskosten worden op basis van openbaar vervoer vergoed voor leden. Niet leden krijgen hun reiskosten niet vergoed.

Programma en aanmeldingsformulier