Nederland zet massaal een rode neus op

18/10/2007 14:53



Cliniclowns Nederland



Van Den Helder tot Maastricht en van Vlissingen tot Groningen! Op vrijdag 9 november a.s. om 11.11 uur zet heel Nederland een rode neus op. Zet 'm op! is een bijzondere actie van CliniClowns. Met deze nationale actie wil CliniClowns samen met alle Nederlanders, kinderen met een ziekte of handicap een warm hart toedragen.

Met deze actie vraagt CliniClowns aandacht voor zieke en gehandicapte kinderen en steekt hen op deze manier een hart onder de riem. Tevens wordt geprobeerd om met deze actie in het Guinness Book of Records te komen. Iedereen die een kind met een ziekte of handicap wil steunen en hen een hart onder de riem wil steken kan zich opgeven. Meldt u nu aan (samen met vrienden, vriendinnen, familie, buren, klasgenoten, bedrijf etc.) via www.zetmop.nu. Zet op 9 november om 11.11 uur de neus op en draag bij aan het vestigen van een nieuw wereldrecord.

Stichting CliniClowns Nederland
Stichting CliniClowns Nederland stelt zich ten doel afleiding en plezier te bieden aan kinderen die beperkt zijn in hun kind-zijn door ziekte of handicap. Ze doet dit vanuit de overtuiging dat ook deze kinderen weer even gewoon kind moeten kunnen zijn. Op dit moment spelen bijna 70 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Via Neuzenroode.nl spelen de CliniClowns ook voor langdurig zieke kinderen die thuis worden verzorgd. Met specifieke clowneske evenementen als 'Het Kindergala' en de 'CliniClowns Theatertour' biedt CliniClowns Nederland zieke en gehandicapte kinderen een dag extra afleiding en plezier.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.zetmop.nu