Gemeente Waalwijk Burgemeester op unieke locatie in gesprek over Volkshuisvesting

Informatiebijeenkomst rond thema Wonen

Burgemeester Kleijngeld laat zich op vrijdag 9 november aanstaande op een opvallende locatie informeren over Wonen in Waalwijk. In de totaal vernieuwde toonzaal van Piet Klerkx ontmoet burgemeester Kleijngeld vertegenwoordigers van diverse instellingen en organisaties op het gebied van wonen zoals woningcorporatie Casade, woningstichting Volksbelang, Huurderbelangenvereniging WLS en
Huurderbelangenvereniging Samen Sterk. Ook wethouder Peter van Dongen van Volkshuisvesting en enkele medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting zijn aanwezig.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het kader van het introductieprogramma van burgemeester Kleijngeld. Enkele van de gesprekspartners heeft hij reeds ontmoet. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar (nader) te leren kennen maar vooral ook om met elkaar te spreken over onder andere de rol van corporaties, de verhouding tussen de gemeente, de corporaties en huurders. Op de agenda staan onder meer het gebiedsgericht werken, de woningmarkt, het prestatiecontract en huisvesting voor starters, ouderen en mensen met een beperking. De gesprekken en discussie vinden op verschillende plaatsen in de woonwereld van Piet Klerkx plaats: in het restaurant, in één van de designstudios, de kidslounge en in de Natuzzi gallery. Hier ervaren de gasten meteen ook de metamorfose die Piet Klerkx sinds oktober heeft ondergaan. De winkel heeft namelijk een totale nieuwe uitstraling gekregen en de collecties zijn geheel vernieuwd.

De pers is van harte welkom bij de aanvang van het programma om 11.00 uur in het restaurant. Daar is gelegenheid voor het maken van fotos en het stellen van enkele vragen aan de aanwezigen.

Publicatie datum 05-11-2007