Al ruim 100.000 mensen zetten een rode neus op voor zieke kinderen

08/11/2007 15:40



Cliniclowns Nederland



Het enthousiasme in Nederland voor de actie Zet 'm op! van CliniClowns is enorm! Al ruim 100.000 mensen hebben zich aangemeld. Op vrijdag 9 november a.s. om 11.11 uur zetten zij een rode neus op voor zieke kinderen. Deze actie is een initiatief van Stichting CliniClowns Nederland, die hiermee aandacht vraagt voor zieke en gehandicapte kinderen. Tevens wordt geprobeerd om met deze actie in het Guinness Book of Records te komen. Door mee te doen aan deze recordpoging kan iedereen in Nederland deze kinderen een hart onder riem steken.

De CliniClowns zullen samen met Brace en ruim 250 kinderen een rode neus opzetten in Huizen. Dit spektakel gaat plaatsvinden op de Flevoschool. Brace zal hier, tijdens de recordpoging, het speciaal voor deze actie geschreven Zet 'm op! lied zingen.

Meedoen kan nog steeds!
Meldt u nu aan (samen met vrienden, vriendinnen, familie, buren, klasgenoten, bedrijf etc.) via www.zetmop.nu. Zet op 9 november om 11.11 uur de neus op en steek hiermee zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem. Bovendien: Elke neus telt voor een nieuw wereldrecord.

Stichting CliniClowns Nederland
Stichting CliniClowns Nederland stelt zich ten doel afleiding en plezier te bieden aan kinderen die beperkt zijn in hun kind-zijn door ziekte of handicap. Ze doet dit vanuit de overtuiging dat ook deze kinderen weer even gewoon kind moeten kunnen zijn. Op dit moment spelen bijna 70 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Via Neuzenroode.nl spelen de CliniClowns ook voor langdurig zieke kinderen die thuis worden verzorgd. Met specifieke clowneske evenementen als 'Het Kindergala' en de 'CliniClowns Theatertour' biedt CliniClowns Nederland zieke en gehandicapte kinderen een dag extra afleiding en plezier.





http://www.zetmop.nu