Sanoma Uitgevers


Sanoma verwerft Mood for Magazines

Sanoma Uitgevers â de grootste multimediale uitgeverij van Nederland â neemt met ingang van 1 januari 2008 alle aandelen van Rozemarijn de Witte in Mood for Magazines over. Mood for Magazines, bekend van LINDA. en La Vie en Rose, werd in 2003 door De Witte opgericht.

Sanoma, die al een minderheidsbelang in Mood for Magazines had, zal volledig zeggenschap verkrijgen in Mood for Magazines. De overname past in de strategie van Sanoma om haar print- en online business verder te versterken.

Mood for Magazines heeft de afgelopen jaren onder leiding van Rozemarijn de Witte en zakelijk directeur Jocelyn Brouwer zeer succesvolle titels als LINDA., LINDA.WONEN, LINDA.MAN (GULLIT. en MATTHIJS.) en het in het topsegment gepositioneerde La Vie en Rose ontwikkeld en in de markt gezet.

Dick Molman, CEO van Sanoma: âWij waren als minderheidsaandeelhouder al heel gelukkig met de succesvolle titels van Mood en hopen dat succes nu nog verder te kunnen vergroten. Mood for Magazines dankt dat succes vooral aan de kwaliteit van de mensen en de eigenzinnige stijl van werken. Daar veranderen we dan ook niets aan.â

De Witte blijft als algemeen hoofdredacteur verbonden aan Mood for Magazines.
9 november 2007