Gemeente Deventer

(Voortgangsbericht)

Herinrichting bagijnenstraat (Voortgangsbericht)

Het ontwerp van de Bagijnenstraat en het speelplein is klaar. Omdat de levertijden van de nieuwe speeltoestellen, de natuursteenblokken en het hekwerk vier à vijf maanden bedragen, is ervoor gekozen te wachten met het begin van de werkzaamheden tot deze materialen ontvangen zijn.

Het eerste plan bestond eruit nog dit jaar te beginnen met de herinrichting van de Bagijnenstraat en het speelplein. Maar omdat de levertijd van de materialen langer duurt dan gepland, betekent dat, als we nu starten met de werkzaamheden, de straat en het plein zeker tot in januari `open' liggen. Dit is, met name in de komende decembermaand, voor u geen prettige situatie. Bovendien kunnen de kinderen dan een aantal maanden geen gebruik meer maken van het speelplein.

foto van het schoolplein op het Bagijnenplein

Uitvoering werkzaamheden
Om de herinrichting snel gereed te hebben en daarmee de overlast te beperken, is besloten te starten op het moment dat de bestelde materialen zijn ontvangen. Dat zal zo snel mogelijk in januari gebeuren. Wanneer er concrete informatie over de startdatum bekend is, krijgt u opnieuw een voortgangsbericht.

Publicatiedatum: 9-11-2007

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 9 november 2007