Gemeente Binnenmaas

Voor de zesde keer: de Proeverij

Van 6 november tot en met 14 december wordt in het gemeentehuis in Maasdam voor het zesde achtereenvolgende jaar de groepstentoonstelling De Proeverij gehouden. De expositie wordt op 14 december afgesloten door de eveneens zesde editie van het culinaire en culturele feest De Proeverij.

Eerder dit jaar was van een groot aantal deelnemende kunstenaars al werk te bewonderen op de Open Atelier Dagen. Vrijwel alle bij de Open Ateliers aangesloten kunstenaars doen mee: Arthur Bernard, Hanneke Piederiet, Maatje van Eck, Theo Verhoeff, Nicole Verhoeff, Henk van den Berg, Mieke van Alphen, Gerard Bogaerds, Jos Gielen, Ingrid van den Oord en vele anderen.

De gemeente zal van een van de kunstenaars een werk aankopen. De kunstcommissie heeft daarvoor een aantal werken genomineerd. Bezoekers van de expositie kunnen door het invullen van een formulier aangeven welk van de genomineerde werken hun favoriet is. Het werk met de meeste stemmen krijgt een plek in het gemeentehuis. Op 14 december, tijdens De Proeverij, wordt het winnende kunstwerk bekend gemaakt. De gemeente hoopt uiteraard dat de inwoners van de Hoeksche Waard en met name die van de gemeente Binnenmaas in groten getale hun stem zullen uitbrengen.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en op dinsdag van 8.00 uur 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij San Vermaas, medewerker kunstzaken, san.vermaas@binnenmaas.nl of 06 430 449 80.

Download het stemformulier download

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl