Publiekshal politiebureau weer aan Kroonstraat open, 13.00 uur

Utrecht, 09-11-2007 o Het politiebureau van het district Utrecht centrum (voorheen bureau Paardenveld), is vanaf vrijdag 9 november om 15.00 uur weer toegankelijk via de ingang aan de Kroonstraat 25. De tijdelijk ingang aan de Bergstraat wordt gesloten.

De openingstijden van bureau Utrecht centrum zijn ongewijzigd. Het bureau is zeven dagen per week geopend, 24 uur per dag.

Renovatie

De publiekshal is de afgelopen maanden grondig gerenoveerd. De vernieuwde publiekshal staat geheel in het teken van de dienstverlenende organisatie. Hierbij is de essentie dat de bezoeker na het eerste contact weet waar hij/zij aan toe is, wat er met zijn/haar vraag wordt gedaan en welke activiteiten de politie onderneemt. De nieuwe publiekshal is ingericht met aangifte- of spreekkamers die voldoende geluiddicht zijn, zodat privacy gewaarborgd wordt. Een modern bureau dat past bij deze tijd en een stuk overzichtelijker is dan het vorige.

(Noot voor media; mocht u beeldmateriaal willen maken, dan graag voor half 3 een afspraak maken met de afdeling mediavoorlichting).

Laatst gewijzigd 09-11-2007 13:08 | © Politie Utrecht