Politie Gelderland-Midden

Dierenaar op heterdaad betrapt bij autodiefstal
Publicatiedatum: 9-11-2007 13:20:24

VELP - De Velpse politie heeft donderdagavond laat een negentienjarige Dierenaar op heterdaad aangehouden voor autodiefstal. Surveillerende agenten zagen even voor middernacht een auto uit een pad aan de Sophiastraat komen en stelden een controle in. De Dierenaar, die ook geen rijbewijs bleek te hebben, bekende direct de auto zonder toestemming van de eigenaar te hebben meegenomen. De eigenaar bleek zijn werkgever te zijn. De auto werd direct teruggegeven en de Dierenaar meegenomen naar het politiebureau. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.
(07-168930)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Meisje (15) aangehouden na vechtpartij

Publicatiedatum: 9-11-2007 13:19:40

ARNHEM - Een vijftienjarig meisje uit Arnhem is donderdagmiddag op het Stationsplein in haar woonplaats aangehouden na een vechtpartij. Een politieagent in burger zag rond half vier een opstootje bij een bushalte en greep daarbij in. Het bleek dat de vijftienjarige met een leeftijdsgenote op de vuist was gegaan. Nadat omstanders vergeefs geprobeerd hadden de partijen uit elkaar te halen pakte de agent een van beiden vast. Toen bleek dat de vijftienjarige desondanks doorging met schoppen en slaan werd ze aangehouden. Volgens de Arnhemse was de ruzie ontstaan toen de een de ander zou hebben uitgescholden. Het meisje is na verhoor vrijgelaten en aan haar ouders overgedragen. (07-168758)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Wageninger opgepakt na mishandeling vriendin

Publicatiedatum: 9-11-2007 13:18:56

ARNHEM - In een woning in de wijk Malburgen-Oost in Arnhem heeft de politie donderdagochtend een 34-jarige Wageninger aangehouden in verband met huiselijk geweld tegen zijn 31-jarige vriendin. Het slachtoffer werd na een melding rond half twaalf in het portiek van haar woning door agenten gevonden. De vrouw bleek behoorlijk overstuur en had last van hyperventilatie waarna een ambulance was ontboden. Volgens de Arnhemse was ze tijdens een ruzie door haar vriend in de woning geslagen. Door de klap was ze gevallen. De Wageninger, die nog in de woning was, werd vervolgens aangehouden maar heeft ontkend dat hij de vrouw wat heeft aangedaan. De man is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
(07-168611)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---