Gemeente Deventer

wat nu?!

Deventer Buiten: De mobiele skatebaan is op, wat nu?!

In Deventer Buiten was er, de afgelopen 5 jaar, de mogelijkheid tot het gratis lenen van een geweldige mobiele skatebaan voor kinderen. Deze baan werd met grote regelmaat door bewoners opgehaald en gebruikt. Het succes van de baan zat hem in het gemak waarmee bewoners één dag een geweldige skatevoorziening naar de straat konden halen en kinderen op een veilige manier hun skate talent konden ontwikkelen. De skatebaan heeft zijn tijd gehad en is door het vele gebruik versleten en dus niet meer veilig voor uitleen. Weg baan, weg voorziening. Of toch niet?

Vanuit de wijkaanpak van Bathmen en Deventer Buiten is nu de vraag aan bewoners van heel Deventer, of kinderen nog steeds behoefte hebben aan een mobiele skatevoorziening.
Want bij een behoefte en een paar ouders die mee willen denken, kan er altijd een nieuwe voorziening ontstaan. Deze nieuwe voorziening gaat zich richten op heel Deventer en Cambio kan vanuit de materialenbank het beheer op zich nemen.

Graag horen wij van u of er in Deventer behoefte is vanuit de jeugd aan een mobiele skatevoorziening en wij zoeken nog bewoners die een paar keer mee willen denken over het realiseren van een nieuwe voorziening.

U kunt reageren naar Valentijn Hijink Wijkopbouwwerker Deventer Buiten, per mail: v.hijink@rastergroep.nl of per post: naar adres Ganzeboomsweg 5, 7433 ES Schalkhaar.
U kunt ook uw reactie doorbellen op telefoonnummer: 06 - 13963480

Publicatiedatum: 9-11-2007
foto van een skateboard

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 9 november 2007