Gemeente Echt-Susteren


vragen

Afsluiting spoorwegovergang Bosstraat-Peijerstraat van week 46 tot en met week 51

Na de zomervakantie is Baars Infra gestart met de herinrichting van de Peijerstraat-Bosstraat.

Een onderdeel van deze werkzaamheden is het aanleggen van nieuwe riolering. Hierbij wordt ook een nieuw riool onder de spoorwegovergang Bosstraat-Peijerstraat aangelegd.

Deze nieuwe riolering zal door een boring onder de spoorwegovergang worden gemaakt en hiervoor is het noodzakelijk dat de spoorwegovergang tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden afgesloten wordt voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers.

De voorbereidende werkzaamheden worden door Baars Infra uitgevoerd. Omdat het boren onder een spoorweg specialistisch werk is, worden deze werkzaamheden door aannemersbedrijf I.B.H.M BV uitgevoerd. Dit gebeurt onder toezicht van Pro Rail en in opdracht van de gemeente. De uitvoering start in week 46 en zal duren tot en met week 51.

Gedurende deze periode is de spoorwegovergang afgesloten voor alle verkeer en alleen toegankelijk voor voetgangers. Het verkeer wordt door borden omgeleid.

Uiteraard heeft de uitvoering overlast tot gevolg, maar de betrokken partijen stellen alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken.

Voor meer inlichtingen over de uitvoering van de herinrichting Peijerstraat-Bosstraat kunt u contact opnemen met de heer R. Laumann, telefoon 06-651422966 van Plangroep Heggen, dit bureau doet namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering op het werk. Namens de gemeente begeleidt de heer H. Steskens, telefoon 0475-478478, het werk.