Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
---
Apeldoorn- Politie houdt verdachten mishandeling aan

In de nacht van donderdag op vrijdag 09 november omstreeks 03.05 zijn een 24-jarige vrouw uit Utrecht en een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden, omdat zij even daarvoor een 19-jarige vrouw uit Apeldoorn mishandeld hadden. Dit vond op de Hoofdstraat in Apeldoorn plaats.

De twee verdachten hadden de 19-jarige in een horecazaak mishandeld. Beide zijn voor nader onderzoek ingesloten.
---
Apeldoorn- Winkeldievegge aangehouden

Een 34-jarige vrouw uit Apeldoorn is donderdagochtend 08 november rond 11.40 uur aangehouden, omdat zij bij een winkel aan de Linie in Apeldoorn een aantal producten zonder betalen probeerde mee te nemen. Een winkelpersoneelslid hield de vrouw tegen, waarna zij overgedragen kon worden aan de politie. Deze hebben haar aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie heeft de vrouw een boete opgelegd en de winkeleigenaar gaf haar een winkelverbod van een jaar.


---
Apeldoorn- Geldbedrag uit woning gestolen

Bij een inbraak op donderdag 08 november tussen 08.45 en 19.00 uur is een geldbedrag bij een woning aan de Ritbroekstraat in Apeldoorn gestolen. De sloten van de achterdeur en de deur naar de keuken werden geforceerd, waarna het geldbedrag van de bovenverdieping werd meegenomen.


---
Apeldoorn- Vier drankrijders aangehouden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 09 november bij een alcoholcontrole op de Deventerstraat in Apeldoorn 55 blaastesten afgenomen. Drie personen werden aangehouden. Een vierde bestuurder met alcohol op werd op de Eendenweg in Apeldoorn aangehouden. Een 48-jarige vrouw uit Apeldoorn blies op het politiebureau een promillage van 0,7. Zij kreeg een boete en een rijverbod van twee uur. Een 33-jarige man uit Apeldoorn blies 0,8 prom. en kreeg een boete en een rijverbod van drie uur. Een 24-jarige man uit Apeldoorn blies als beginnend bestuurder 0,4 prom. Hij kreeg een boete en een rijverbod van één uur. Een andere 24-jarige man uit Apeldoorn blies tenslotte een promillage van 0,6. Hij kreeg een boete en een rijverbod van één uur.


---
Apeldoorn- Politie onderzoekt mishandeling

De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling op donderdagochtend 08 november rond 09.00 uur op de Zutphensestraat in Apeldoorn, waarbij een onbekende vrouw een 21-jarige bestuurster bij de haren pakte en haar in het gezicht krabde. Het slachtoffer reed in een zilvergrijze personenauto via de oprit Europaweg de linkerrijbaan van de A1 op, zonder daarbij iemand te hinderen. Zij werd vervolgens afgesneden door een groene Mercedes, die haar bleef volgen tot aan de Zutphensestraat. Hier werd zij opnieuw afgesneden, waardoor ze tot stilstaan gedwongen werd. Een onbekende man en een vrouw rond de 30-40 jaar stapten uit, waarna de vrouw het slachtoffer mishandelde. De twee onbekenden reden vervolgens weg de IJsseldijk op. De politie is in belang van het onderzoek op zoek naar getuigen, die zich kunnen melden via 0900-8844.