Gemeente Meerssen


Persbericht van vrijdag 9 november 2007

Gemeente biedt beginnende marktkooplieden de ruimte die ze nodig hebben Speciale Starterstarieven Weekmarkt Meerssen

Afgelopen woensdag heeft de gemeenteraad van Meerssen de Gemeentebegroting 2008 vastgesteld. In deze begroting is reeds rekening gehouden met de nieuwe belasting- en legestarieven, zoals deze in december ter vaststelling zullen worden aangeboden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad zal dan ook worden gevraagd in te stemmen met het voorstel van het college van B&W om speciale tarieven te gaan hanteren voor beginnende marktkooplieden. Deze bestaan uit een korting van 50% gedurende de eerste zes maanden dat men standplaats inneemt op de Weekmarkt Meerssen. De gemeente wil beginnende marktkooplieden hiermee de ruimte bieden die ze nodig hebben.

Markante locatie
De Weekmarkt Meerssen vindt elke donderdag plaats op een van de meest markante plekken in de regio, namelijk op de sfeervolle Markt bij de Basiliek van Meerssen, die jaarlijks vele bezoekers trekt. Na een bezoekje aan de Weekmarkt Meerssen kunt u uitgebreid winkelen in het gezellige winkelcentrum van Meerssen, of een kopje koffie drinken bij een van de horecaondernemers.

Marktpromotieteam
De standhouders worden ondersteund door het Marktpromotieteam, dat regelmatig speciale acties en activiteiten organiseert. Het motto luidt dan ook niet voor niets:

Weekmarkt Meerssen bij de Basiliek;nét even anders: dus uniek!

Weekmarkt Meerssen
elke donderdag van 11.30-16.00 uur
op de Markt in Meerssen

Nadere informatie:
Gemeente meerssen, tel. 043-3661621. Email: info@meerssen.nl Zie verder www.meerssen.nl