Ingezonden persbericht


Bell Sell Groep verplaatst hoofdkantoor naar Almere

Weesp, 9-11-2007 - De Bell Sell Groep verplaatst haar hoofdkantoor en het contactcenter te Weesp naar een nieuwe locatie in Almere.

Almere wordt de nieuwe verblijfplaats van de Bell Sell Groep. Bell Sell zoekt uitbreiding zowel in belplekken als in medewerkers en betrekt daarom per 1 januari 2008 een kantoorgebouw aan de Rooseveltweg 15, vlakbij het station Almere Centrum. De vestiging in Almere biedt werk voor 325 medewerkers. Naar verwachting gaat het grootste deel van de huidige medewerkers uit Weesp mee over, bijna de helft van deze groep medewerkers woont in Almere. CEO Marc-Derek Schönberger: "Bell Sell kiest voor Almere, omdat we daar gemakkelijker aan goed opgeleid personeel kunnen komen dan in Weesp. We hopen dan ook in Almere op korte termijn te kunnen groeien naar ruim 450 medewerkers". Sabrine Strijbos, Sector Developer Gemeente Almere: " Almere groeit de komende jaren door tot 350.000 inwoners. Een stad van die omvang heeft behoefte aan een grootstedelijke sterke economie, met banen voor de eigen beroepsbevolking en grootstedelijke voorzieningen. Daarom is een economisch actieplan opgesteld, gericht op de ontwikkeling van kansrijke marktsegmenten door het actief binnenhalen van bedrijven en instellingen die voor Almere en haar inwoners aantrekkelijk zijn. Bell Sell Groep is zo'n bedrijf en we zijn erg tevreden dat Bell Sell voor Almere heeft gekozen".

Over de Bell Sell Groep:
De Bell Sell Groep bestaat uit Bell Sell Telephone Marketing BV, Bell Select BV, Bell Solutions BV, XS-2-Data Market Research BV en Street Sales Unlimited BV. De groep is actief op het gebied van Telemarketing, Telefonisch Marktonderzoek, Direct Marketing en Direct Sales. Met meer dan 300 professionele telefonie plaatsen en ruim 800 (merendeels parttime) medewerkers behoort de Bell Sell Groep tot de grootste onafhankelijke aanbieders van zowel inbound- als outbound contactcenterdiensten.
Op de Web-Sites van de Bell Sell Groep (www.BellSell.nl) (www.BellSelect.nl) (www.BellSolutions.nl) (www.XS-2-Data.nl) kunt u meer informatie aantreffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bell Sell Groep
Marc-Derek Schönberger,
CEO,
Tel: 0294-494002
Of
Hans Sleeuwenhoek,
Chairman Advisory committee,
Tel: 0294-494002